gulsahaliarya Kız bebekler daha mi erken doğar. 32 haftalık hamileyim 40 a kadar kalmasa keşke. Çok sabırsızım 🙈😍
Zeynepreyyan gulsahaliarya benim normal doğum yapan tanıdıklarım Çoğunda kız bebekler 40 haftadan sonra doğdu. Benim de 34+5 erken doğum oldu. 42 haftaya kadar beklemek çok zor gerçekten iyice ağırlaşıyor. Hayırlısı olsun inşallah
flowers gulsahaliarya buda diger soylenen cogu sey gibi rivayet🙋🏻♀️ Arkadasimin kizi 41+5 te geldi 😀
gulsahaliarya Busbus58 doğru aslında ama öyle söylentiler var ya büyüklerimizden. İnsanın inanası geliyo öyle istediğim için 😁
gulsahaliarya Oykununannesi55 aslında geç doğurmaktan korkuyorum. Bebekler kakalarını yapabiliyormuş o yüzden.
gulsahaliarya Oğlum 38 de doğdu. Bunu da öyle doğursam yeter tadında bırakalım hamileliği 😁 hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin mecbur beklicez😁
gulsahaliarya flowers o zaman şöyle sorayım. İkinci bebekler daha mi erken gelir 😁 bi teselli lazımda 😁
Busbus58 gulsahaliarya bende ikinci gebelik 37. Haftam oğlum olcak. Bekliyorum bakalım ne zaman gelecek 😄
gulsahaliarya Busbus58 hayırlı doğumlarınız olsun inşallah. Benimde 32 hafta kız. İlk erkekti 38+2 de geldi çok bekletmedi. Bundan da beklentim aynı şuan 😁
Abcxyz gulsahaliarya bende buyukler vardir bir bildikleri diye kiz oldugunu ogrenince oyle dusunuyordum burada takilinca kiz erkek farketmedigini gordum iste o gun bugundur diger hurafelerede inanmiyorum 😂😂
Burcinisp88 gulsahaliarya valla hiç bilemiyorum ama anneannem 6 kız doğurmuş kızlar erken gelir diyor 😀
Mehem gulsahaliarya hiç öyle bi sey yok bence canım 40+4 olduk hâlâ bekliuoruz kız bebek ilk gebelik🙄🤷🏻♀️🤰