Ceren25 _eylul09 canm benim durumum biraz karışik sezeryan ihtimalim yüksek oyüzden birqn once gelmesini istiyorum ama hayırlısı tabi bende yürüyüş falan cok yapamadimda squat falan yapıyorum
_eylul09 Ceren25 doktor da bana dün suni ile başlatalım dedi ben kabul etmedim. En fazla 1 hafta daha bekleriz dedi. Gelse artık rahatlasam. Sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.🙏🏻
C-z-M-d Ceren25 heyecanım zirvede bekliyorum. Şu kadar zamanı bitirdik bu son zamanlar asla geçmiyor. 7 gün 7 ay gibi geliyor. Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🥰
Ceren25 _eylul09 amiin ins. Canm benimde cati darlığim var o sebeple sezeryanda olabilirim dediğin gibi hayırlısı 🤲
gulsahaliarya Son 60 gün ama bence 40 haftadan daha erken gelcek. Ay ne güzel çok az kalmış hepinizin 😍 sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ceren25 C-z-M-d aynen öyle gerçekten canm sanki gunler gecmiyo gibi ☺️ hayırlısiyla sağsağlim kucağımıza alalım ins. Evlatlarımızı 🥰🤲
houseofyilmaz Ceren25 doktora her gittigimizden muayene ediyor. Belki ondan acilmistir benim. Sancim yok cunku 🤷🏻♀️ Alakasi var mi bilmiyorum ama
Ec0709 Ceren25 benim 11😂 ama perşembe bir kontrolüm var normalden sezaryene yönlenebiliriz öyle olursaaaa cuma günü sezaryen olurum herhalde🙄🙄🙄🙄🙄