Hbss12 Kızlar yaşayan oldu mu bunu? 15+5im iki gündür sıfır bulantı ve korkuyorum bu yüzden. Acaba bulantılarım artık bitti mi yada bittiğinde böyle mi oluyor birden mi kesiliyor? Lütfen fikir verin. Yoksa doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi.
bircivcivannesi Hbss12 o haftalarda kesilmesi çok normal, benim de öyle oldu bir sorun olduğunu sanmıyorum
Momandbabyy Hbss12 Benim bulantılarım 6 da başlayıp 9. Haftada tiksinmeye dönüşmüştü. Şimdi 15 haftalığız ne tiksinme kaldı ne bulantı çok şükür rahat bir gebelik geçiriyorum.🥰
Nursah90 Bende mide bulantısı ve kusma yaşıyorum 13+5 haftadayim herkes 15 ve 16. Haftada kesilir diyor belki sizinde öyledir güzel anne panik yapmayın 😍
Hbss12 Nursah90 daha önce de maalesef böyle bi şey yaşadım bir kaybım var ondan da stres yapıyorum ama birden bu şekilde kesilmesini anlayamadım yaval yavaş yok olmaz mı
Nursah90 Hbss12 benim ilk gebeliğim pek bilmiyorum ama daha önce de yasamissiniz Allah korusun birşey olmasın 🤲🏻 doktora gidin içiniz rahat olsun🌼rabbim size bağışlasın 🤲🏻
Hbss12 bircivcivannesi anladım teşekkür ederim cevap için yani beni stres yapan önceden mesela yatakta dönerken karnım acırdı biraz daha sertti şuan öyle bi şeyde yok fln öff işte her şeyi takıyorum şuan😔😔
bircivcivannesi Hbss12 canım o gazdan da olabilir 🙈 olumlu düşüüün sorun yok ikiniz de iyisiniz stres yapıp bebisi de germe rahat ol
Zynpozdmr İlk gebeligimde benimde 12 haftadan sonra birden kesilmişti korkunu anlayabiliyorum suan ama içini ferah tut bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum 😊
Hbss12 Momandbabyy sizin adınıza sevindim. İnşallah benimde geçmiştir sadece bulantı başka bi şey yoktur
Fatma_7 14+6 darısı benim başıma inşallah 🤲🏻🤲🏻 Senin adına çok sevindim çok zor bi şey bulantılarla savaşmak gerçekten
Hbss12 [silindi] teşekkür ederim böyle olmasına sevindim bakalım dr a gideceğim bi içim rahat etsin diye
[silindi] Hbss12 evet 16da gitsen cinsiyeti de söylüyo zaten ama agrın kanaman bişeyin olursa hemen git