Merhaba, hamileliğimi başından beri çok rahat geçirdim. Ne ağrım ne bulantım ne de bir sıkıntım olmadı çok şükür. Göbeğim artık kocaman da olsa hareket kabiliyetim hiç kısıtlanmadı. Çok rahat yatıyorum. Ancak artık 39+4′teyim. 38. haftamda doktor kontrolümde çatı muayenesi oldum. Bebeğin başı kanala yerleşmiş ve rahim ağzımda yumuşama varmış. O haftayı da sorunsuz atlattım. Ancak dünden beri bel ve kasık ağrım var. Yani kuyruk sokumum, belim ağrıyor. Hatta kasıklarım da ağrıyor. Hani adet olduğumuzda ağrır ya işte o ağrı. Hatta sürekli tuvalete gidip kontrol etmek istiyorum kan var mı diye. Bir de ben adet olduğumda ishal de oluyordum onu da yaşıyorum. Arada bıçak saplanması hissi de oluyor. Bacağıma bile vuruyor ağrı. Bir de karın sertleşmesi yaşıyorum çok sık. Artık doğurmak istediğimden acaba doğum belirtisi mi diye düşünüp düzenli mi diyerek zaman tutmak istiyorum ancak uygulamada kasılma sayar var ve kasılma ne acaba? Karnın sertleşmesi mi yoksa bel ve kasık ağrılarının giriş süresi mi? Ya da başka bir şey mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 🤗