bebegamin1 Merhaba güzel anneler bebişleriniz için okuduğunuz veya dinlediğiniz dua ayet neler var hamileliklerimizde bol bol okuyalım dinleyelim Allah herkesin bebeğini sağlıkla kavuştursun 🌸🌺
Minikasya bebegamin1 Canım namazımı aksatmamaya çalışıyorum. En önemlisi bu çünkü senle beraber secdeye gidiyor bebeğine🥰 onun haricide dinlemiyorum canım sürekli aklıma geldikçe kendim okuyorum
Mom97 bebegamin1 sekine suresini okuyodu bizim komşumuz kızlarına hamileyken şimdi görmen lazım okadar uysal sakin tatlı cocuklarki🙂 bende okuyum diyorum bi başlayamadım 🙂
Nslhnkr bebegamin1 https://www.yasemin.com/hamilelik/haber/2883385-hamilelikte-bebegin-saglikli-olmasi-icin-okunacak-dualar-ve-esmaul-husna-zikirleri
Nslhnkr Mom97 ilk defa duydum hemen açtım youtube dan. Sizde öyle yapın valla ne güzel sabah sabah böyle konulardan kınusulması . Her evlat hayırlı bir birey olur inşAllah ❤️🙏🏻
Kuzumm55 bebegamin1 ablamın kayınvalidesinden duymuştum Meryem süresi 41 kere okursan allah’ın izniyle çocuğun olur dedi.ve gerçektende allah’ın izniyle 31.gün öğrendim 4 +2 yim bende ve eltim de meryem süresini 9 ay boyunca okumak coxuk için iyidir dedi ve hala devam ediyorum hatimde etmek gerek tabi insallah onada başlayacağım
Tugceonur bebegamin1 Meryem süresi yusuf suresi bakara suresi nas suresi felak suresi her tekme attığında Salavat getiriyorum 8 aylığız bir hatim yaptım ikinciye başladım inşallah rabbim kabul etsin bebeğimin mevlüt’ünde dualatacagım 🤲🏻🌸
Su123 bebegamin1 ben kuran okuyorum mide bulantım çok olmadığı zaman namazı aksatmıyorum onun dışında Yusuf süresi Meryem süresi dinletiyorum sürekli❤️
beyzafatih bebegamin1 bol bol meryem suresi ve yusuf süresini dinledim. Hamileyken 1 kez de olsa kuranı hatim etmek gerekiyormuş
Aysentass bebegamin1 hayırlı ve güzel ahlaklı olmaları için kız bebeğe meryem erkek bebeğe yusuf sureesi okunmalı