tazeeannee Kız ismi bulmak o kadar zormuş kiiii hala daha bir isim bulamadık kızımıza, en beğendiğimiz şuan da buğlem ismi 👼 onda da kararsızız yazılışı söylenişi zormu diye bilemiyorum sizce nasıl bir isim 🥰 Teşekkür ediyorum 🌸
Gozde393 tazeeannee sağlıkla kucağınıza alın tabiki sizin karariniz ama daha öncede duymuştum iyi araştırın derim https://www.ismininanlamibu.com/buglem-isminin-anlami-kuranda-geciyormu-caizmi-uyumlu-unlu-isimler-arapca-osmanlica-yazilisi
drysfk tazeeannee merhaba çok güzel bi isim içinize sindiyse bence kimseyi dinlemeyin ama fikir vermek adına şunları söyleyebilirim, biz isim arayışında iken içinde ğ h gibi harflerin olmamasına dikkat etmiştik çünkü gerçekten yazılışı ve söylenişi zor. Üstelik teknoloji çağındayız bu harfleri kodlamak bile yorucu.
MelSer tazeeannee kızımız olsaydı Asel ya da Alya isimlerini düşünüyorduk.💕 Bizde erkek ismine karar veremiyoruz eşim Göktuğ ben Alp diyorum ama kararsızız 🤷🏻♀️
tazeeannee Gozde393 bazı sitelerde cenneti müjdeleyen melek denmekte, bazılarında ise bereket yüklü bulut hangisini inansam bilemedim 🤦🏻♀️😭
tazeeannee drysfk bizde aslında ğ olan bir isim koymayacaktık, zeynep hüma düşündük, zeynep akrabalarımızda olduğu için vazgeçtik bi buğlem kaldı geriye ay bilemiyorum gerçekten çok zormuş isim bulmak 😭
tazeeannee MelSer ilk başta bizde asel düşündük ama bi kaç defa söyledikten sonra aysel gibi oluyor ve eşimin tarafında aysel çok var o yüzden onu koymak istemedim aysel derler diye 🤦🏻♀️
Gozde393 tazeeannee gerçekten zor isim vermek çünkü ömür boyu taşıyacakları emanet gibi yani hayırlisi içinize sinen olur inşallah
MelSer tazeeannee anlamıda çok güzel ama dediğiniz gibi aysel çok varsa ve öyle derlersede hoş olmaz 🤗 buğlem ismide çok güzel. Ya da ecrin , ceylin , hümeyra , büşra hepsininde hem söylenişleri hemde anlamları güzel 💕
tazeeannee Mom726272 ay yüsra gerçekten çok güzel ama benim kuzenimin kızının adı yoksa bende koyardım 😌
MelSer Bugcuu Gökalpte düşünmüştük ama bizim burda gökalp sürücü kursu var dalga geçiyorlar sürücü kursunun ismi mi olacak diye 🤭 O yüzden vazgeçtik 🤦🏻♀️