Ayktskne Kızlar 32 haftalık hamileyim ve uyku haram bana gun aydınlanıyor bunun bebege zararı var mı .hiç yatamıyrm ve kendimi kötü hıssediyorum
ecemsuu Ayktskne bende 30 haftalıgım canım bende yatmıyorum sürekli hortlak gibi geziyorum ve bogazım hiç durmuyo
TospikAnne Ayktskne bende uyuyamıyorum canım. Ama sana denediğim birşeyi söyleyeceğim. Kiraz yiyorum bu aralar. Günde bir su bardağı kadar yaklaşık. Hatta sana bak kirazın uykuya nasıl etkisi var internetten link gönderiyorum. Bi dene istersen canım http://m.mavikadin.com/hamileler-kiraz-yiyebilirmi-gebelikte-kiraz-yemenin-faydalari
SeNeM Ayktskne sabır canım.. bende aynı durumdaydım. Artık ağlıodum sinirimden. Çok şükür 5 gün önce hepsi dindi.. geçicek sonra daha tatlı bi uykusuzluk başlıycak 😍 hazır olun 😘
Snglbrs Mide yanması bacak kasılmaları uykunun gelmemesi bel agrısı ateş basması daha da saymak isterdim ağlarken benim artık dayanacak gücüm kalmadı...
Dlctk 35+3 deyim inan sürekli lavaboya gitmekten yoruldum yatağa gireceğim zaman artık saatte bir lavaboya gidiyorum. Sağa, sola dönemiyorum. Sırt üstü yatamıyorum, vücudum alev topu gibi. Üstüne bir de grip eklendi hadi bakalım... 🙁 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤗