Dilektrhn bende bir kez erken doğumla bebeğimi kaybettim 5.5 aylıkken bir de kimyasal yaşadım.. doktora söylediğim de kimyasalı düşükten saymadılar..kimyasal demek henüz klinik muayenesi olacak kadar gelişmeyen demekmiş fakat sizin dört kez olması bence değerlendirilebilir. Ben çektirmiştim bir kez onda da sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı. bir kez kimyasal geçirdim kendi doktorum direk genetiğe git dedi. Bende başka özel hastane de başka bir kadın doğum doktoruna gittim en iyisi önce bir rahim filmi çekelim ne var ne yok bir bakalım öyle tedavi başlarız dedi. Tamam dedim yalan olmasın 1000 tl mi ne verdik çekildim bayıltarak olmuştu. Peşinden bana ameliyat olman lazım frlan dediler sağ tüp tıkalı diye, ameliyatta tüpün açılmazsa alırız dediler bende açıkçası korktum biraz düşünmek istiyorum dedim Allah’ın hikmeti işte o ay da hamile kaldım 🤲🏻 Fakat bebeğimi 5.5 aylıkken kalbi durdu kaybettim. Demem o ki siz başka özel hastane var ise gidin başka doktora bir gözükün, yoksa baika özel hastane kendi doktorunuza ısrarla çekmeme sebebini detaylıca sorun lütfen başınızdan atmayın sonuçta aynı şeyleri yaşamak istemiyorum belki bir sorun var ve biz erteliyoruz diyin o da neden çekmek istemediğini tıp dilinde anlatacaktır 🤷🏻♀️ Yani inşallah 🤲🏻