Güzel anneler bnmde herkesin olduğu gibi doğum hikayelerini büyük bir zevkle okuduğum, kalp atışlarınım hizlandigi bölüme geldik,baloglum dünyaya geldi.bende 3.gebeligime hamileydim,kendi rizamla iki normal doğumun ardından sezeryana girdim,ameliyathaneye adım atmak nasıl bir heyecan,bebeğine kavuşmak,arkanda iki evladını eşini birakip girmek hiç kolay olmadı bnm için.heleki 3u birden sulu göz olmuşlarsa….anestesi Dr karşıladı kapıda oturdum belimden ilk uyuşturucu daha sonra spinal iğneyi yaptı,hissettim ama çok bir ağrısı yoktu,ayaklarıma sıcak birşeylerin aktığını hisseder hissetmez hemen yatırdılar,kalbim küt küt atıyordu tarif edilemez,ön hazırlıklar yapılacak dediler,her adımda bilgilendirildim,önüme 4/5kat çarşaf gerdiler sodami taktılar hiç bir acı hissetmedim.ellerimi ayaklarımı yana bağladılar ve başladılar,doktorum iyimisin diye sordu ben kafayı kaldırıp nolur uyusmadan kesmeyin dediğimi hatirliyorum😁veeee 3/4dk sonrası 9ay boyunca yüzünü göstermeyen oğlumu can parcami gördüm👶tarifsiz bir duygu yaşlar boynuma doldu havuz oldu sanırım😭doktorum gösterdi ve sonrası ben biraz kötü oldum baş donmedi hafiften mide bulantısı ama hmn müdahale edildi şükür,kendimi oğlumun sesine odakladim.bnm işlemin biraz uzun sürdü.tentene temas yapıldı sonrası sıra annedeydi cekistirmeleri hissettim sadece ağrı sızı yok tabiki ve tupleriminde bağlanmasını istediğim için yarım saat kaldım sanırım.odsya cikartildim canoglum canesimin kollarindaydi kızlarımın yüzündeki o büyük sewinc tarifsiz di.ewet baloglum ve ailemle beraber o güzel bebek kokusunu içimize cekiyorduk elhamdulillah.ayaklarimi et yığını gibi hissediyordum ağrı kesicilerin etkisi geçtikçe agrilarim oldu arkadaslar ilk ayağa kalkarken zorlandım ben hep yürüdüm merdiven inip ciktim yurudukce gerçekten ağrılar hafifliyor,bol su ve nescaffe tüketiyorum,emzirmeletim başarılı çok şükür,miniğim yanımda bakmaktan bu saat oldu uykum yok🤗rabbim dileyen.isteyen,bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin elleri boş bırakmasın inşallah.sizlerinde bana sormak istediği sorular varsa sewe sewe,hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum,herşey gönlünüzce olsun insallah…