Bayan4141 Arkadaşlar Hayırlı Akşamlar 8 Haftamdayım Kanamam Oldu Doktora Gıttım Bebegımın Kesesını Gördü Kalp Atışlarını Dınledı Sıkıntı yok Şuanlık dedı Pregestoren verdi Yarın Bırdaha Gıdıcem Yorumlama yapar mısınız. Kanamam neden olmuş olabılır
Mrvgl Bayan4141 Yerleşme kanaması dir. Rengi ne. Tam.kirmizi mi ? kahve mi. Erkek bebeklerde olur ditorlar yerleşme kanamasi. 🌹
serozzz Bayan4141 progestan kullanmaya devam edin kesecektir kanamayi ve dinlenin bol bol. En azindan doktora gidene kadar. Birde doktora gostermek adina fotografini cekin doktor ona gore birsey yapsin. Gecmis olsun
Mesudeuysall Kuzum bebek yerleşmeye başlamış olabilir , tutunmaya çalışıyor olabilir .. İyi düşün iyi olsun korkma :) Rabbim sağ salimde kucağına almayı nasip etsin inşAllah 💜
Mesudeuysall Bayan4141 birde bir saat iki saat kanamanın şiddetini takip et umarım bir an evvel normale dönersin..
Bayan4141 Mesudeuysall Kalp Atışını Kesesını gördü bugün sıkıntı yok suanlık dedi ? Yarın sabah gel dedi
Bayan4141 Mrvgl İlk Başta Kırmızı Kan Geldi Dooktara Gittim Kesesı Gayet Haftasına Göre Güzel dedi Kalp atışlari 127 Çıktı gayet güzel dedi kanama için pregestoren verdı
Bayan4141 Mrvgl Eve geldim hafif yine kanama oldu sonra hafif kahverengiye dondu daha sonra baktım çok hafif parçali gelmiş
Deniz089 Merhaba, ben de yogun kanama gecirdim. Yeni yeni azaliyor. Kalp atisi var o yuzden stres yapmayin.Kanamanin sebebi yokmus doktora sordum. Tutunmaya calisiyor ola ilir oyle dedi. Ben de 6 haftalik gebeyim. Gecmis olsun Bayan4141