kralannesi Ebru0648 ah bu mide🤦♀️ önceden de vardı şimdi aşırı var yatıyorum yanmaya başlıyor sanki sağa yatınca daha çok yanıyor yemek yemekten korkar oldum🤷♀️
egemommm Ebru0648 akşamdan beri yanıyorum, şu an daha da arttı🙄 süt içtim salatalık yedim elma yedim ama yok geçmiyo, ama benim hatam baharatlı yediğim için çekiyorum şimdi 😐
Matmazel_ Renne şurup içiyorum doktor tavsiyesi ile bir ton şey denedim hiç biri fayda etmedi o şükür hemen kesiyor
Matmazel_ Ebru0648 benim bir gün öyle bir yandı ki gece doktoru aradım hemen bunu al dedi aldım içtim iki ölçek hemen kesti ve 1-2 hafta asla yanmıyor Allah şifa versin 😘😘
Aysen3434 kralannesi aynı beeen. Ayakta veya oturuken iyi oluyor sadece. Akşamlaro yoğurtlu corba ıcıyorum sadecr 5 gini daha da bişe yemıorm hafifledi sende dene kesn renny fln beni kesmedi etkisi hiç olmadı
Edaa_K Benimde midemde aşırı yanma oluyordu doktorum pulcet yazdı her sabah içiyorum ve asla yanma olmuyor tavsiye ederim kesinlikle ☺️
asenatrk Ebru0648 mide yanmasından sabaha kadar ağladığım günü asla unutamıyorum süt elma yoğurt soda hiçbiri fayda etmemişti şimdi rennie çiğnenebilir tablet aldım yok böylr bir rahatlık boşuna çekmişim bugüne kadar o acıyı
Fulia Ben çok yeni hamileyim. 4+2 ama hiçbir belirtim yok sadece mide yanması. Bir ton video izledim çare olarak rennie gaviscon tarzı ilaçların sakıncası yokmuş. Kaçıncı aylardasınız? Benim bu kadar erken olması normal mi anlamadım..
Bsmlh Ebru0648 vallahı mide ilacına rağmen yanıyordu diyetime kefir eklendi ondanmı bılmıyorum oh dedim 21:30 içip hiç bişi yemiyorum