ogretmenanne16 Arslnyldz ben çatı oldum canım müsait miişim normale başından beri eşi hafif aşağıdaydı geçen hafta baktığında normal doğuma engel olacak düzeyde değil eşi dedi ama ben yine de karar veremiyorum.. Bu belirsizlik çok fena ☹️
gizemsbsl Buse-93 ben yine sabahtan berii hareket hissetmeye çalışıyorum yokk yok sabah oldu dört hareket sonra durdu 🙄
Buse-93 gizemsbsl gizemsbsl yerleri çok dar sanırım benimde öyle bir yere toplandı inanılmaz karın ağrısı ve tuvalet hissi yaptı korktum çok😞
gizemsbsl Buse-93 karnım sert değil ama tatlı da yedim mesela yatıyorum yok tık yok yani dürtüyorum yine yok böyle devam ederse gideceğim doktora
Gulsummyuksel teacher77 Genel olarak onun için veriliyor ama benimki bacak kasılması yüzünden di ve direk geçirdi hatta max 4 gün kullandım diyebilirim daha sonrasındada kasılmalarım olduğunda kullanmıştım ama çok fazla değil
Yeni13 Merve52 bende aynı sizin gibiyim şuan kadarım güzel geçirmişim diyorum 38 oldum gittikçe ağrılarım da artıyor Allah yardımcımız olsun