Evett guzell anneler bnde dogurdum sonunda yavrukusuma kavustum.. gecensene tamda bu ayda kizima ilk goz agrima epiduralli suni sancili zorlu bir normal dogum ile kavusmustum. Kizim 3 aylik olmustuki tekrar hamile oldugumu ogrendim dogumum zorlu gectiginden dolayi alismak cok zor oldu oyle boyle gecirdim 9 ayimi ama busefer kararliydim kesinlikle sezeryan istiyordm doktorum nekadar normal dogum taraftari olsada bnde tamam deneyebilirm ama yapamayacagimdna eminim deyip sancilarimim gelmesini beklemeye basladik ve 39 haftalik oldm hala tik yok baktim beklememinde bi anlami yok suni snacida istemedigimden doktorumla kesin ve net bisekilde kontrole gittigimde diger gume sezeryan olmal istedigimi belirttim ve doktorumda biraz daha bekleyelim acele ediyorsn desede bn yapamayacagimdan emin birsekilde diger gune sezeryan gunumuzu alip cikmistik. 11.02.2021 sabahi saat 9da yatis yaptim icimdeki tek korku spinal sezeryan ollacagimdan yaki hissedersem korkusi vardi. Neyse damar yolu acildi ama asiri canm yamdi sond abile okadar acitmadi ameliyat haneye indik spinal ignesi oldm oda damar yolu kadar acitmadi ama bn tir tir titriyorm daha sonra esimle doktorum geldi. Bana sana haber edecegim dedi basladim zamn korkma tamami dedi ve 5 dakika sonr abir aglama sesi ama tam aglayamaiyor megerse bebek kakasini yapmis ve yemis ama doktorum o an durdu bana bakti ve sen iyiki bugun sezeryan olmakta israr etmissin iyiki normal dogumu beklememissim diyerek senin hislerin ongoruslerin cokkuvvetli buma inaniyorum neyskei zamanind amudahale ettik deyip sevinerek ameliyatina devam etti doktoeum . Daha snra yan tarafta bebegin burnundan hortum atip temizlediler kakasini falan babasiyla bebegi goturduler disari bebegimi kuveze almislar o sirada bnm hanerm yok hicbiseyden ama o ameluyat ani okadar rahattiki anlatamam hicbisey hissetmiyorsuniz yine olsa yine olurim diyorm sezeryan oladar rahattiki birinci normal dogumumu da bilsem sezeryan olurmusum diyorum simdi
Neyse ameliyatim bitti odaya ciktim bebek kuvezde dediler bikac saat snra getirdiler coksukur zamaninda mudahale ettikleri icin bi sorun yasamadim rabbim herkes guzel kolay dogumlar nasip etsin ilk 2 gun zordu biraz ama suan cok rahatim sezeryan korkulacak birsey degil normal dogumdna binkat rahat ligi var onu diyebilirirm herkese hayirli koaly dogumlaar