Sulenayir Merhaba kızlar eşi asker olup Oyak la indirimli hastanede doğum yapan var mı yada ücretleri neler bilen var mı
Dilan2912 Sulenayir doğum iznini bende bilmiyorum burada bekleyeyim☺️ Ama muayenede indirim yapıyorlar diye tahminimce doğumda da yaparlar bir şeyler
Gizemceylan Sulenayir memorial hastanesine gidiyordum Diyarbakır’da eşim sordu bende memurum ve memur sen indirimi daha fazla onu kullanalım dediler o yüzden Oyak kullanmadık biz 🌸
Mila_su Bn ilk hamileliğimde fiş parası 55 TL iken 40 TL ye düştü bebeğimi kaybettim kürtaj 450 TL den 300 TL ye düşürdüler şimdiki gebeliğimde farklı hastaneye gidiyorum orda askeri indirim yok hiç bir şekilde 😕😕
Minnakkannesi ozge8- o anlaşmaya bağlı mesela ben bir hastaneye gidiyordum sadece KDV parasını ödedim ama doktor çok kötüydü beğenmeyince bıraktım
Mrvgl Sulenayir Benim gittiğim hastanede. Kamu personeli indirimi var. Kayıt oluştururken görüyorum benm doktor doçent 130 ödüyorum. Polis eşleri geliyor 65 ödüyor . %50 indirim yapıyorlar
Minnakkannesi Sulenayir ben yaptım ama bu bulunduğunuz ile ve hastaneye göre aşırı değişiyor fiyatlar
Tuba18 Sulenayir tam bilmiyorum ama oyak sitesine girip anlaşmalı olduğu hastahanelerde tek geçerli oluyor eşim öyle söylemişti