enise2017 MeliSeliMelih yaparsınız bence ben ilk bebeğimi de acemi olduğum halde eşim ile yanlız ikimiz baktık büyüttük her kafadan ses çıkmayınca inanın daha güzel eşim çok yardımcı oldu kalkıp çok gaz çıkardığını bilirim banyosuna yardım ederdi beraber yıkardık bu çocuğumda da aynısı olacak çok şükür Allah sağlık versin gerisi oluyo 🙏🏻
Mcakir MeliSeliMelih benim ilk doğumum . Hastanede bir tek eşim olacak. Covid nedeniyle 2. Kişi almıyorlar. Bu durum beni mutluda ediyor. İşime karışmayacak kimse 😊 hastanede hemşireler var bi şekilde yardımcı olurlar bence . Eşimizde bavuldan lazım olan seylerı vericek bebeği kucağımıza vericek ve altını değiştirecek epi topu. Onuda başarabilirler heralde 😅🙏🏻
Hazal_hazar MeliSeliMelih telaslanma allahin izniyle basarirsin hastanede san her konuda yardim edip yol gozteriyorlar kafana takilan bisi oldugunda ordaki dr hemsirelere muhakak sor
Askiletotomsu MeliSeliMelih benim ablamın kayınvalidesi yok Annem Parkinson Kocasıda aldatiyordu Ablam sezeryanli haliyle hem misafirlere hem kendine hem bebeğine baktı Üstelik çalışan bir kadın .
Canan123 MeliSeliMelih normal doğum olsa yine neyse ama sezeryanda size bakacak insan da lazım. Ben de kalabalık olunması taraftarı değilim herkes çocuğuna bakabilir ama bu dönemde asıl anneye bakacak biri ihtiyaç bence
Mom0101 MeliSeliMelih ilk cocuk degilmis niye yapamasinki. Bizim ilk cocuk oldugu halde eşim ilgilenecek ve sezaryan
_glc1991 Siibeell bende kimse gelmesin istiyorum eşime tembihliyorum kimseye haber verme diye kimse derken benim gelicek kimsem yokta kendi tarafı için Kaynanam falan yanımda olsun istemiyorum 😣
Siibeell _glc1991 bencede olmasın o an bebek emmedigi zaman herkes bebeyi memeye yapıştırmaya çalışıyo felan çok sinir bozucu bişey 😂😂
Vuslat23 MeliSeliMelih emin ol kafan kulagın daha rahat olur. Dogumdan once buzluga pratık bırseyler at , herseyını al fazladan evde bulunsun, Allahın ıznı ıle en gec 3 gune toparlayınca da herseyını yavas yavas yaparsın esınle
Dnz_yksr MeliSeliMelih bencede en güzeli tek basina ilk 1 haftadan sonra toparlarsin zaten keske bende tek olsaydim başkalarının evladimi büyütmeme karışmasını hic istemem