Selinaymurat Cns_33 Aramızda iki gün varmış benimde 56 gün kaldı nasıl gidiyor hazırlıklar bebeğinizin cinsiyeti ney aceba
Cns_33 Selinaymurat hazırlıkların cogu tamamlandi canim ama yikama utuleme yapamadim erkek canm seninki ne💙
Selinaymurat Cns_33 benim de erkek bende herşeyin aldım da bende daha yıkama ve ütüleme yapmadım birde aceba kaçta yıkıycaksınız kıyafetleri
Mayisbali Aysentass canım benimde son 104 gün insallah bu ara kaburgalarımda çok ağrı var geçen forumda magnezyum kullandık ağrısı geçti falan dediler ben doktorumdan istedim vermedi normal dedi siz kullanıyor musunuz ?
Aysentass Mayisbali magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum ağrılarım bitti allaha şükür neden vermedi ki acaba
Cns_33 Selinaymurat canm 30 da yikiycam ilk sonra kirlettikten sonra da bebek programina atcam herkes oyle yapiomus bende arastirdm
Mayisbali Aysentass ya adam çok yoğundu güya bide özel hastane . Kaburgalarımda cok baskı hissediyorum rahatsız oluyorum zorlanıyorum dedim eee normal dedi yazmadı yapacak bir şey yok dedi ama ben iki gündür daha kötü oldum ağrıdan neredeyse ağlayacağım
BurcuLice Gigy hoş geldiniz son 86 bizde bekliyoruz ayaklarım şişmeye başladı oda ödemden herhalde onun dışında şu an rahatız çok şükür sağlıkla gelsin bebişler 🌹🌹