Esra449 Esra449 kizlar bunu aksam yapmistim hatta atmistim size foto simdi boyle olmus aksamki test yani gorunuyor gibi sizce ?
Yavrusunaasik Esra449 canım ben yine hayalet çizgi görüyorum resimde de yok gibi gorunuyo olabilir ama ben hayalet çizgiyi goruyorum inşallah vardır canım rabbim inşallah hayırlı haber almayı nasip etsin
Yavrusunaasik Esra449 bu hızli test diye biliyorum yani markasini öyle hatırlıyorum insallah vardır bizi de haberdar et 😊
Esra449 umudumvar2 silik cikti sabahta boyle oldu cunku diger yaptigimda mesela sade tek cizgi cikardi asla 2.olmadi ama bu belli yanj
Diyetisyenanneee [silindi] idrarda çıkan Hcg kanda zaten yüksektir ama direkt gittiğinizde bebeği görmek istiyosanız 4-5. Haftasına kadar beklemeniz lazım
Yavrusunaasik [silindi] hiç isal olmadım canım ama bünyeye göre degisir belkide. Doktoruna sorarsın canım ona göre birşey verir yada havalardan da olabilir sıcak tut canım kendini kasiklarini üşütme
[silindi] Yavrusunaasik cuma randevum daha erkene bulamıyorum 😔 o yüzden endişe içindeyim çok mutsuzum
Yavrusunaasik Yavrusunaasik ama endişeye kapilma canım havalardan olabilir usutmus olabilirsin çok fazla üzme kendini canimbbenim
[silindi] Yavrusunaasik ne diyeceğim kimi arayacağım peki bilmiyorum ki özel numarası yok kimsenin vermezler ki telefona
Yavrusunaasik [silindi] doktordan randevu almışsın canım hastaneyi ara bana doktoru baglar mısınız de asistan çıkar sen derdini anlat o doktora söyler kimden randevu aldiysan
TugceGDK Eceatesx Benim adetimde 11 gün gecikti ama ne kaset test de ne erken gebelik testinde çıkıyo bugün kan verdim bakalım kanda çıkcakmı.