Busrademiir Bugün yaptırdım 0.100 çıktı ama reglime 12 gün var sizce nasıl kızlar gebelik yok değil mi ya da yükselir mi
Selinnusta Busrademiir 12 gün çok süre adetinize 3 gün kala yapmanız daha mantıklı hatta adetiniz geçince en mantıklısı 😊 hamile olsanız bile anca daha yerleşmemiştir bile yumurtlama gününüze bile denk gelmis olabilir yani baya erken yapmıssınız
Busrademiir Selinnusta Ya 20 mayıs son regl günü, kanal tedavisi oldum bugün çok ağrım oldu dişte bir de öyle bir şey olmuştu hamilelik konusunda en azından bilip iğne yaptırmak için yaptım ama sonuç bu normal de bende 0.1 çıkardı ama şimdi 0.100 çıkmış
Busrademiir Yildizim Dlrsdzynpzll Amin inşallah, zaten doktor da erken olsa gözükmeyebilir demişti o yüzden pek bir şey diyemiyorum sorayım dedim sizlere 😊
Dlrsdzynpzll 0.1 ile 0.100 ayni anlama geliyo diye biliyorum. Cok erken yapmissinz afedersiniz bu gunler ortalama yumurtlama gunleriniz zaten hani tutsa bu zamanlarda tutar diye dusunuyorum Allah gonlunuze gore versn insallah
Dlrsdzynpzll Busrademiir eger hani yumurtlaman genellemelerde oldugu gbiyse bugun yarin yumurtlama gunlerin demektir daha cok yeni adet olmussun canim. O yuzden sen en iyisimi degerlendir yumurtlama gunlerini adetine bi kac gun kala hatta gecikince yap tahlilini derim
Busrademiir Dlrsdzynpzll Yumurtlama günüm 3 hazirandı benim ki, zaten 26 Mayıs da ilişki olmuş idi ilk kez oldu zaten reglim düzenli ama anormal bir şekilde göğüs ağrısı yaşıyorum beni şüphelendiren bu oldu kasık ağrısı gibi ama en çok göğüs tabiki
Dlrsdzynpzll Busrademiir insallah hamilesinizdir ama belirti icin cok erken en azindan adet doneminiz olsa yavastan belirti baslar dicem ama bilemedim. Cunku hamilelik belirtileriyle adet belirtileri cok benziyo
svmeybgl Busrademiir belirtiler için çok erken test için de çok erken 😉 bence adetinizin geçmesini bekleyin derim
elif0690 Busrademiir Canım ben de sabırsız davranıp srnin gibi 10gün önce yaptırmıştım ve aynı sonuç çıkmıştı..Sonrasın da 5gün kala erkn geblk testi yaptım ve çoook silik bir çizgi çıktı..Şimdi 27haftalık gebeyim çok şükür..Sen de biraz daha sabredip tekrarla inş hayırlısı olsun..
Busrademiir elif0690 Ya ben diş için gittim şüphe duyduğum için ilaç verdiler belki erken falan çıkar dedim ama zaten bekleyin dedi doktor
elif0690 Busrademiir Şüphe duyuyorsan bekle canım..Zaten hissediyosun değişik bir şekilde..Hayrlı haberler alırsın inş..
Busrademiir elif0690 Evet hissediyor ama hissetmek yetmiyor gerçekten 😶 Neyse hayırlısı 2 hafta daha bekleyeceğim erken sonuç oldu galiba 😐