Smyrayldrm siractuba benımde bulantım cok cnm halsizim sureklı yatasım var yanı oglularımda daha hareklıydım bunda okadr degılm ya 🥰 kac haftaıksın cnm
Elifsu63 Cimcime34 ay cok zor olur allah yardimcin plsun benim oglum 9 aylik esim istiyor ben istemiyorum bakalik valla bu ay korkuyorum
YagmurAnnesi Bsr_195 Benim de 2,5 yaşında bir kızım var. 💕🧿 Şimdi de 6 aylık hamileyim oğlum olacak Allah izin verirse 💙🧿 Aralarında 2 yaş 10 ay falan olacak ☺️ Kardeşimle ben gibi 😬
elademir04 Benimde ilk gebeliğim, 1 buçuk aylık hamileyim. Çok zor geçiyor ya mide bulantılarım çok fazla yorgunluk halsizlik devamlı var . Çalışan biriyim de çok zor geçiyor ilk hamilelik sürecim 😕
Bsr_195 elademir04 bende öyleyim hep serumla besleniyorum kızımın hamileliğinde daha kötüydüm ve bende çalışıyordum ama sürekli işe gidemiyordum patronlarım çok anlayışlılardı
elademir04 Bsr_195 Bsr_195 Allah yardım etsin ya, şimdilik hastaneye gitmedim hiç mide bulantısı için. Kendi yöntemlerimle geçirmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor
Cimcime34 Aloneanqel sezeryan oldum canim ama bizimki isteyerek olan bi gebelik degil. Kacak gecis olmus 🙈 doktor dikisler acisindan biraz zorlanirsin ama korkulacak bi durum yok dedi.
Alyaveannesi Bsr_195 benim kizimda tam iki aylik 6 ay sonra bi bebegim daha olacak bende cok korkuyorum ikisi bir nasil olaak diye rabbim yardimcimiz olsun 🤲🤲
Toprak_Bberk71 Bsr_195 3 gebelik 2 yasnda oglun var 6 aylik bir oglum daha var 3 hamile oldgmu bugun ogrendm