Duygu45 Daha cinsiyetini öğrenmeden Zeynep Erva ismini çok beğeniyordum şimdi de babamız Berra ismini beğenince ve anlamı da çok güzel olunca Zeynep Berra da karar kıldık gibi tabi doğuma kadar değişebilir ☺️
nrg4958 Hsderin1 biz de kızıma yaz koyacağız inşallah bana da biraz tepki oldu ama seviyoruz başka isim beğenemiyoruz
SeymaK Aries biz Simay’ı duyduktan sonra ona daha çok ısındık bi isme ısınınca diğerlerini düşünmüyo pek insan sizde de birinde öyle bisey olur belki 🥰🥰
Hayla34 Didi6 merhaba lidya ismini düşündüm anlamı doğru mu acaba cennet bahçesi demekmiş Türkçe deki anlamı
Nimetmtn Hayla34 benim bugün tam olarak cinsiyeti belli olucak doktor kıza benzetmiş di biz rüya veya bahar düşünüyoruz 🧡
busraaap bussraaydn duha koyanda var ama arşa yükseğe edilen dua anlamında kullanmak isterseniz Alya dua daha uygun bence
Kubratrmn Bizimkinin cinsiyeti henüz belli değil ama uzun zamandır kızım olursa Amine Yüsra koymak istiyorum. Rabbim evlatlarımızın ömürlerini hayırlı etsin inşallah 🤲🏻♥️ @Hayla34 Hayla34
Pnr32 Aynur-13 bade ismi caiz değil diyorlar🤦🏻♀️ biz de bade katacaktik ve doğuma 5 gün var ne yapacağımı şaşırdım
Aynur-13 Pnr32 ya aslında iki anlamı var biri şarap bir diğeri de Alllaha duyulan aşk anlamında biz ikincisini düşünerek koymak istiyoruz aslında niyet önemli 😂