Esin25 Kızımın adı Elif ada ikinci kızımada bende isim dşünüyodum alya yı masalı beğeniyodum masalı eşim beğendi alyanın yanına masal dedik lina da çok hoşuma gidiyor düşünüyodum Alya lina Alya ela ama içime sinen alya masal oldu
Kimkibu Esin25 emir veren prenses, güzel zarif kadın , bazı yerlerdede cennetteki en büyük meyve agacı oldugu söyleniyor
Hayla34 Esin25 ben emir veren prenses olarak okumuştum güçlü karakterli diğer anlamı da tabii Google dan bakmıştım
Hsderin1 Hayla34 peki ya ben napayım 1 hafta kaldı Doğuma ben daha isim belirleyemedim "Pera ve Yaz"arasında kaldım
nrg4958 Hsderin1 biz de kızıma yaz koyacağız inşallah bana da biraz tepki oldu ama seviyoruz başka isim beğenemiyoruz
Hsderin1 leylosule ah sorma kardeşim de öyle diyor ama yaz da ilerde alay ederler koyma diyen de oluyor ama başka içime sindiremiyorum 🥺
leylosule Hsderin1 evet ilkokul çağında çocuklar acımasız olabiliyor dalga geçebilirler ama her isme illa ki bi şey bulurlar. En kötü kura çekin ve o olsun başka türlü karar vermeniz zor gibi 😅
10Seher10 Hayla34 18 haftalık hamileyim. Nasip olursa Asel Lina düşündük eşimle. Zümra, Zeynep, Elisa da olabilir 😊