Cimcime34 Merhaba hanımlar, 7,5 aylik bi kizim var 8 haftalik hamileyim. Aralari kisa olup emzirmeye devam eden oldu mu ? Ya da kacinci haftada emzirmeyi biraktiniz ?
Beyzan Cimcime34 ben emzirmeye devam ettim bebeğim büyüktü ama kesmedim 2 ayrı doktor ve ebe emzirmeyi kesme hele şu virüs zamanı bağışıklıkligi düşmesin bebeğin sadece sen vitamin al güçsüz kalma dediler. Oğlum emdi ama 3 aylık olunca sutumun tadı değişti tadı kötü dedi emmeyi bıraktı. Size emzirme karnındakinin rızkı o süt diyenler olacak ama dinimiz 2 yaşına kadar emzirmeyi söylemiş zaten. Karninizdaki de ilk 3 ay direk kandan besleniyor o nedenle içiniz rahat olsun. En azından 1 yaşına kadar emmiş olsun sonrası sana kalmış benim bebeğim bırakmasaydi ben doğuma kadar emzirirdim.
beyzafatih Cimcime34 tandem emzirme diye araştırırsanız daha çok bilgi edinirsiniz ama kesmeyin onunda süte ihtiyacı var ki sütünüz daha çok olur
Cimcime34 beyzafatih arastirdim emzirmekte sakinca olmadigi yaziyor canim ama doktor kes deyince ikilemde kaldim
Cimcime34 Bende emzirmeyi düşünüyorum acikcasi ama doktor ve ebe kesmemi soyledi kendi doktoruma daha gitmedim O ne der bilmiyorum. Benim gibi olan var mi merak ettim. Teşekkür ederim canim bilgilendirdigin icin