Kucukmucize Merhabalar anneler anne adayları çok duygusallaştım zaten duygusalldım.Herşeye ağlayabiliyorum sizlerde öyle misiniz ?
Haticeerez Kucukmucize 14 haftalık hamileyim dün 1 saat ağladım sebebide kendimi panda gibi hissetmemdi😂😂 oluyo öyle şeyler çok takmayın buzdolabı reklamına bile aglayani gördüm
Gunes_84 Kucukmucize Bende 15 haftalık hamileyim her şeye ağlıyorum. İnstagramda doğum videoları izliyorum hıçkırıklarla ağlıyorum. Bazen reklamlara bile ağlıyorum 😂 bu akşam eve gelirken yolda kedi gördüm soğuktan büzüşmüş eve gelene kadar ona ağladım
SERNUR Kucukmucize en küçük şeyde bile göz yaşım pıt 😢 hali hazırda bekliyor sanki hele eşim bişey dese hiç affı yok hemen aglıyorm 😅😅 aglamam geçince düşünüyorum sonra ben bunamı agladım diye aglıyorm 😅😅
Kucukmucize Haticeerez bende ortada birşey yok sebepsiZce yarım saat ağladım 🙈film izliyorum hemen ağlıyorum 7.haftadayım
Zekus7 Ben kendimi bildim bileli ağlarım zaten, yaşadığım hayat bide hamilelik üstüne gelince çekilmez bir hal oldu. Bazen nasıl katlandığıma ben bile inanamıyorum…
Gunes_84 Kucukmucize umarım fazlalaşmaz bu durum 😄Hamile değilken de duygusaldım zaten ama hamilelikten sonra iyice delirdim 😄 birde çok çabuk sinirleniyorum bu normal mi bilmiyorum
SERNUR Kucukmucize kensinlikle hele birde sonlara yaklaştık iyice stres oluyorum ister istemez daha çok alınganlaşıyorum 🙈🤭
Kucukmucize Gunes_84 inşallah fazlalaşmaz bende duygusalldım işte şimdi iyice oldu 😊bilmiyorum ki sinir konusunu şimdi o konuda bi sorun yok ama
Lulemom Masumlar apartmanını izlerken önceden naci duygusal konuşurken ağlıyordum. Geçen hafta adamı göstermeleri yetti. Adam konuşmuyo ekranda görünüyor sadece. Ben salya sümük adama ağlıyorum 😂
SERNUR Kucukmucize Amin cümlize ❤️🤲 rabiim sizede hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin inşallah, 🥰 🥰