silla Kızlar bugün akşamdan beri ağzımdan çürük yumurta kokusu geliyor çok afedersiniz genirtiyo beni ve aşırı rahatsızlık duyuyorum midemo çok bulandiriyo bu durumu yaşayanlar var mı 33 haftalik hamileyim evde doğal yöntemlerle nasıl geçirebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum 😣😤😥😦😧
Elifc92 silla canim bende onu safra ile ilgili bir sorun diye biliyorum geçirici birşey biliyordum ama maalesef şuan hatırlayamadım 😔
HaticeKoyuncu silla mideni üşüttün veya bozdun nanelimon iyi gelir kokar gegirme diyo eskiler o duruma
Deniz_destan_can silla Taze nane çiğne, dişlerini fırçala ya da tuzlu gargara yap cnm. Kusunca geçiyor sonuç olarak
CerenSelvi silla ben iki kere yaşadım. Midenizi üşütmüşsünüzdür ya da bozmuşsunuzdur maalesef. Geçmiş olsun. Aynı zamanda ishal olmuştum ben iki kilo vermiştim 😅😅 pek bir şey etki etmedi bekledim iki gün geçti
ZehraArslaner Sıcakta kalın terleyin sıcak çorba için sık sık midenizi dinlendirin soğuk bişi hiç tüketmeyin mide üşütmesi yada bağırsak enfeksiyonu deniyor genelde ona bol bol büyük tuvaletinizi yapın ve gazınızı çıkarın ancak öyle atabilirsiniz
MehmetSultanAslan Basligi gordukce midem kalkiyo ve surekli bu basliga denk geliyorum yumurtadan tiksinicem nerdeyse😖😤