ebrukerm Eylul2107 Sakin cikarma hic bisey kalmasin icinde.Evet en guzel tatilime gidiyorum de hatta.Boyle yapa yapa herseyi icimizde birakiyolar.Sen neyi nasil istersen oyle yap
Eylul2107 ebrukerm aynen ya bende hemen kötü bir yorumda etkilenen biriyim , en sevdigim begendigim esyayi alaym biri kötü birsey diyince hemen soğuyorum da 🙄 benim beğenmediğim birsey olunca begenmis gbi yaparm kırılmasın die ama millet pat diye söylüyor
Mcakir Gulsah0 kilitli büyük boy buz dolabı poşetine. Hem içi gözüküyor , hem steril kalıyor hemde üzerine yazabiliyorsunuz istediğinizi. Bence en pratiği o. 1 kucuk boy valizim var. Bi büyük poşetim var ( emzirme yastığı için) bir de sırt çantası hazırladım. Ona da atıştırmalık vs koydum.
Zeynepreyyan Eylul2107 aynen canım sigmaz . Tekrar çanta hazırlıcam şimdi ikinci doğum için valize koyucam rahat rahat . Küçücük çantada sıkışıp kirismasi da var . Aradığını bulamazsın zor olur. Bir de refakatçi neyi nereye koydun bilemicek çantanın içine bomba düşmüş gibi karışır
Eylul2107 Zeynepreyyan evet valiz cok daha guzel oldu ici ne nerde belli en azndan bende ınstgramda görmüştüm cok hosuma gtmisti :)
Kelebekanne48 Beyzan bohça derken ben battaniyenin arasına koydum kıyafetleri ve bezi alıp vereceğim .Büyğk boy kilitli poşet bulamadım .
Beyzan Kelebekanne48 aynen ben de o şekilde yaptım yani bez ve hastane çıkışini battaniyenin içine koydum direk verdim
ilayinannesi Gulsah0 ben valiz düzenleyici aldım. En büyük boya kendi kıyafetlerimi, orta boya bebegiminin kiyafetlerini, en küçük boya da Bebek bezi,depend,ped falan koydum. Hem duzenli oldu hem ne nerede kolay bulunabilecek sekildeler.
ilayinannesi Eylul2107 benim valizi gorseniz bide kocaman 🙈 bosverin gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yapın bu sizin kararınız😊
Ecmelbeyza Eylul2107 He tatile gidiyom güneşlenip bi gelicem deseydin bozsaydın 😏düzenli görünce kıskanmıştır hiç bozma bildiğini yap
Cramel Eylul2107 benide ilkinde sığmıştı ama bunda sığdıramadım nedense🤷♀️Puset götürmeyi düşünmüyorum ben
neslihann87 Gulsah0doğum sonrası hemen giydirilicek olanları 1 adet bez 1 takım iç zıbın 1 adet üzerine takım şapkası eldiveni çorabı ve 1 ince penye 1 tanede kalın battaniye küçük bir valize hazırlamıştım sezaryen olmuştu doğuma girerken vermiştik
edaelifokmn Kızlar pijama takımlarını ve bebeğin battaniyeli takımlarını falan nasıl posetlere sığdırdınız? Bende büyğk boy kese aldım ama battaniyeli takımlarım falan sığmayacak gibi gözüküyor. Küçük parçalar sığarda benim pijama takımları ve bebişin hemşireye vermek için olan battaniyeli takımı sığmaz gibi geliyor
edaelifokmn Birde hazırladığınız hastane çantasının içini fotosunu atarmısınız benim gibi hazırlayacak olanlarada fikir olması açısından… yarın hazırlamam gerekiyor
ElifLaren Bebek bezini yada dependleride kendi poşetinden çıkarıp mı kilitli poşetlere koydunuz yoksa 1 paket bez ayrı mı götürüyorsunuz birde evet hastane çıkışı sığmıyorsa ne yapacağız pijama takımları benimde sığmıyor
mrhbslm Valiz içi düzenleyici aldım bende trendyoldn onları kullanmayı düşünüyorum. Bebeğin ilk kıyafetleri vs için evde keselerim vardı çeyizden kalma 🙈 onlara koyacagım insallah ☺️ Birde ikea kilitli poşetlere bakımla ilgili olan malzemeler ve kaybolması kolay olan şeyleri koyarım gibi. Çorap, mendil, eldiven vs ☺️ Hiç kimseyi takmayın bende orta boy valiz götüreceğim anca sığar eşyalar hatta şüpheliyim. Estra mommy bag çantasını da doldururum gibime geliyor ☺️