Sen1meleksin Kızlar sipariş vereceğimde kaçlı alsam bilemedim kullanılıyor değil mi? Çok alsam da boşuna olmaz heral de demi bilmiyorum tam olrak bide normal olanlar var jelli olanlar var?
Minnosunannesiii Sen1meleksin canım wallaa çoookkk lazım oluyor diyen de varr 3 tane doğurdum hiç lazım olmuyor diyende var 😂😂😂😂 şimdi sen söyle ne yapmak lazım 😂
Borusesi Minnosunannesiii Sen1meleksin vallahi bana çok lazım oldu sütüm hep akıyordu sürekli değiştiriyordum onu acaba kullanmayanlar emzirmeyeler mi ya da sütü az mıydı akmıyordu bilemedim
smyra32 Sen1meleksin ben gerekli görüyorum çünkü emzirince göğsü temizlemedin mi camasirina yapisiyor.. birde ilk zmanlar bebeğin bir göğsünü emerken diğerine süt iniyor üzerin ıslanıyor 2 aylık olduk ben hala kullanıyorum.. çünkü her zman temizleyemiyirum camasirima ucu yapışıyor.. 😜
1Anne2Bebek1Kopek Sen1meleksin canim bence al emzrmedign an mesela bebek uyuyoken sut oluyodu ustum basim
Elifaltun Sen1meleksin bende alirim diye dusunuyordum ama bi yakinim dogum yapti 3 ay oldu cok fazla almisim lazim olmuyor sana vericem alma dedi.bence alsanizda az olani alin lazim olursa tekrar alirainiz sonucta
Beyzan Sen1meleksin ben iki üç paket kullandim rahat. Kullanılacak miktar her annede fark eder çünkü goguslerin terbiye olması diye bir olay var boşa süt akitmamayi öğrenmesi demek benim 2-3 ay sürdü. Bu süreçte kullandım göğüs pedini
Mondly Sen1meleksin çok lazım oluyor ilk 3 ay göğüs terbiye olmadığı için sürekli akıyor ben kriz geçiriyordum o dönemlerde
C-z-M-d Sen1meleksin eğer süt olursa hayat kurtarıcı oluyor. Çünkü sürekli süt sıkıntısı oluyor ve ıslaklık oluşuyor.
gizem61 Sen1meleksin bende lazım oldu süt dolunca akıyor o da emiyor düzenli aralıklarla değiştirmek gerekir
Aysunduruu Sen1meleksin süt dışarı çıkıyor canım al bence ihtiyac oluyor bende oldu yani hep kullandım yoksa hep ıslanıyor göğsün
Zeynepreyyan Sen1meleksin ilk zamanlar çok lazım oluyor. Sürekli memeden süt geliyor üstün islaniyor. Bir süre sonra memeden süt akmıyor ondan sonra gerekli olmuyor. Ben 40 li aldım. Kutuda paketler halinde . Her pakette 2ser tane çıkıyor. 40 tane diyor ama 40 çift demek istiyor . Tek tek sayarsan 80 tane çıkıyor
ayseguler01 Sen1meleksin 1 aylık olduk hâlâ kullanıyorum emzirirken diğerinden akıyor normal zamanda akıyor ama sonradan da alınabilecek bir şey