Hamileyim-mutluyum Kızlar e bebek te ateşölçerler indirimde yarın hangi marka ve modeli tercih ettiniz memnun kaldığınız ürünleri yazar mısınız lütfen
Taze-Anne28 Hamileyim-mutluyum ben aldım bile az önce 😊 burda tavsiye üstüne aldım umarım memnun kalırım kanz ın ateşölçeri. weewell den uzak dur çubuk ateş ölçeri yanlış ölçüyor aldım ve çöp oldu
archmom Hamileyim-mutluyum kanz indirimde mi bilmiyorum canım ama çok begendim . Hemde çok küçük heryere tasınabilecek modda. Aldıgımdan beri her hastane randevuma götürüp test ettim hiç şaşmadı 🙏🏻
fulakinci Hamileyim-mutluyum merhaba bende az önce aldım. Kanz in kulaktan ve alından ölçen ateş ölçerini aldım. 143 kusur fiyatı da. Tavsiye üzerine aldık umarım memnun kalırım 🥰
Ogretmenanne24 Weewell wte250 aldım yorumlar çok güzeldi baya araştırdım kulaktan ölçüm yapıyor ve su vb gibi şeylerinde sıcaklığını ölçüyor
Umutcumunannesi kanz insallah girer bende onu bekliyorum cok iyi yorumlar gördüm ben onu alicam insallah
archmom Umutcumunannesi ben ondan aldım canım . Mama ısısı bile ölçüyor . Hem kulaktan hem alından . Hastaneye giderken 3-4 kez yanımda götürdüm dogru ölçüm yaptı . Arkadasım simdi sipariş verdi 143 olmus . Ben aylar önce 180 e almıstım n11 den indirimdeydi 🥰
Umutcumunannesi archmom evet bende yarin magazadan alicam kulaktan olcum icin baslik almakta gerekiyor mu acaba tek kullanimlik oluyormus galiba bu başlıklar
archmom Umutcumunannesi yok canım tek kullanımlık filan değil . En uçta bir parça var onu çıkarınca ince bir aparat kalıyor o kulak için , ön kısmı takınca alına dönüyor 🥰
Umutcumunannesi archmom oyle mi cok teşekkür ederim kargoyu beklememek icin yarin magazadan alicam oglum doğunca kullanicam insallah 🥰