YavuzunSelini Arkadaslarr kosunn Koton'da %40 indirim vaaar :) oglusuma 60 tllik tulumu 35 e 30 tl gomlegi 17 e aldım internet sitesinden 😊 Belki almak isteyen olur haber vermek istediiim 🙂
deletedmom24 YavuzunSelini koton un siteye girilmiyor trendyol daki koton sanal mağazayla fiyatlar aynı mı acaba 🤔 karşılaştıramıyorum da sayfası açılmadığından 🙄
NaimeYilmaz YavuzunSelini masrafa soktun benı🤦🏼♀️ Dünya sey aldm 😊😊 ama saol cok uyguna geldı gercektende 🌸
YavuzunSelini deletedmom24 Suan bende baktım giremedim cnm yogunluktan olabilir trendyoldaki fiyatlara bakip haber vercm 🙂
deletedmom24 YavuzunSelini geç haberim oldu ya kaçırmazdım ben böyle şeyleri :) neyse nasip değilmiş:) çok indirim var demek ki göçmüş siteleri
YavuzunSelini NaimeYilmaz Rica ederim ,🙂 Soz konusu oglusum olunca bende durdurak bilmiyorum begendiklerimin buyuk bedenlerni aldim hatta kucugu yok diye 😁😁
YavuzunSelini InciTanem Ben dün gece yapmıstım alısverisimi o zaman giriliyordu , denemekte fayda var tabi 🙂
Ikinciyibekliyorum YavuzunSelini resmen site coktu yada kilitlendi 🤦♀️ aksam kizima bayramlik baktim sikinti yoktu sabah bu basligi gordum gireyim dedim açılmıyor 😂