Sibelylnaz Hamişler 36+4 olduk kızım her gün hıçkırık oluyo karnımı elledigimde daha çok hissediyorum acaba aynı durumu yaşayan var mı 🤔🤰😂
ogretmmenanne Sibelylnaz 37 olduk biz. Uzun zamandır hissediyorum ama artık her gün tutuyo kızımı hıçkırık. Karnımın dışından belli oluyor
ogretmenanne16 Sibelylnaz ben de 36 dayım canım 3 aydır neredeyse hissediyorum.. Amniyon sıvısını yuttukları için oluyo o
Sibelylnaz ogretmmenanne aynı durum bižde de var napicaz acaba çıkarıp yesek mi bu tatlişleri ya ❤️🤔😂
Sibelylnaz ogretmenanne16 doktora girdiğimizde 36 haftalik dedi hatda 2 gün vardı 36+ olduk işte 🤔😂 nasi 37 giz
nlfr_2323 Bende 36+4 üm bizimde hıçkırıyo ama bugun çok az hareket etti acaba bu son haftalarda normal midir ve 2 hafta gelişim geriliği var
Sibelylnaz nlfr_2323 ben artık hareket etmeeyince korkmuyorum çünkü uyuyo diyorum kendi kendime mesela 3 gün oynamadi bugün bı vurdu Allah dedim 😂😁 korkma annesi yeri dar artık doktor az oynamasi normal diyo
nlfr_2323 Sibelylnaz Sibelylnaz bizim gelişim geriliği oldugu için korkuyorum aslında 😓 herşeyin hayırlısı olsun artık rabbim nasıl yazmışsa öyle yaşicaz
Betus-27 Sibelylnaz ben 29 haftalığım her gün 3-4 kez hissediyorum bazen 2-3 kez hissediyorum 😅sorma yiyesi geliyor insanın diyafram kası gelişiyormuş soluk alıp vermesi akciğerleri bide Kağan Kocatepe’nin videosunu izleyin ☺️