Glbhr-97 aysem84 merhaba benim yumurtlamam 20 mart çatlama ise 25 mart toplam 5 gün yumurtlamam sürdü
Ayshem aysem84 maalesef attım hepsini ama 12 nisan silikti 13ü koyulaşmıştı 13 ikinci test yaptım hafif silikleşmişti 14 ü 13ünde ikinci yaptığım test koyuluğundaydı 15 silikleşmişti
aysem84 Ayshem iste emin olamiyorum böyle 13 kiz 14 erkek bilemiyorum byöle bana bir tik acilma lazim 🥰
Kisgunesim aysem84 yaa ben mesajınızı daha yeni görüyorum uygulamadan cevap geldiğinde bildirim geliyor sanıyordum malesef testleri attım çöpe
aysem84 Umudumbitmedi cok kisiye baktim ama malesef geri dönen yok canim sagolasin seni biliyorum yazicaksin 🥰
Bergis aysem84 bende yarın bakalım 12 hafatlık devlete gidicem söylermi bilemiyorum çünkü en erken 16 haftalık bakıyorlar
Bergis aysem84 benim kopkoyudu 16 Şubat 18 Şubat bariz Silivri hiç yok gibiydi öğlenlerin yapmıştım Özkan bi tık açılma 17 Şubat akşamıdır tahminimce
sakikrat aysem84 1 2 nisan yumurtlama sürdü 3 nisanda çatlama oldu yumurtlamanın tepe noktası 2 nisandı ama testler elımde yok umarım sorun olmaz ☺️
aysem84 sakikrat cabim test olsa iyi olurdu ama eger 1 nisanda koyuysa tahminimi erkekten yana kullaniyorum 🥰