tipikbiryayburcu aysem84 9 Mart’ta yaptım canım görüntüsü bu https://hizliresim.com/so0lzu 10 Martta bir kere yaptım oda fotoğrafını attığım
Livanur22 aysem84 hayırlısı bakalım, ilk çocuğum olacak sağlıkla gelsinde 😊 12+4üm yakında öğrenir haber veririm inşallah😊
Merve-1109 aysem84 hayatım bende 2 yıldır Ovulasyon testi kullanıyorum bende içindeyim için rahat olsun neyse hayırlı günler diliyorum sana
aysem84 Merve-1109 iyide simdi nedir bu anlamadim guzellikle izah ettim size ben pikten sonra testten analayan kisi surekli test ypaar 2 saate bir ama ben size zorla tahmin yapalim demedim siz yazdiniz bende tahmin ettim
aysem84 Merve-1109 icimi rahatlatscak bi durum yok benim ben rahatim cok sükür simdiye kadar yanilmam olmadi testlerini gördüklerimde sagsalim kucaginiza alin bebeginizi
aysem84 tipikbiryayburcu canim testlerine baktimda sanirim en koyusu 10 mart o tarihten yola ciktim egerki 10 mart gün icinde catladiysa erkek egerki 11 mart geciste dalan catladiysa kiz yani tam emin olamadim canim🥰
hamsicik55 aysem84 merhaba benim 6 ve 7 pik 8 çatlama tesadüfen adetim gecikince test yaptım yumurtlama olduğunu öğrendim