aysem84 Merve-1109 hic bilemiyorsun malesef canim ben testlerin icindeyim ☺️ Bazisinin 3 saat icinde bile catliyabiliyor ayrica 12 yi gectiyse oda ihtimal bir gün sanrasi yapsaydin eminim silik olurdu
Livanur22 aysem84 testlerim durmuyor ama 28de yumutlama başladı 29yine koyu 30 silikti, zaten kendi başıma yapmadım aldığım kişi yönlendirdi o söylemişti bugun çatlama oldu diye
aysem84 Livanur22 tahmini yapiyorum 29 gün icinde catlama olduysa erkek ama 12 yi gectiyse kiz o yuzden görmeden söylemek tahmini oluyor biraz gönlündeki nasip olsun insallah 🥰
Elf29 aysem84 çöpe attım testleri ama 24 aralıkta koyu renkte 25 aralıkta tada koyuydu aynı koyulukta 26 da de sılıktı baya testlerı hep aynı saatte öğlen 12 de yaptım
Elfcm aysem84 bakalim zaman ne gostercek o zaman 🤭 testlerimi saklmadm fotoğraflarida yok malesef ama 23 unde çatladigina eminim 😂
aysem84 Leylamuaz 3 gün yumurtlama sürmez canim en fazla iki gündür bana pik ve catlama zmani lazim oda bir tik acilma
Tgckbr aysem84 adetimden sonra 6 yada 7. Gündü yumurtalama yani o gün yaptığım test başka da yapmadım
Merve-1109 aysem84 hayatım bende 2 yıldır Ovulasyon testi kullanıyorum bende içindeyim için rahat olsun neyse hayırlı günler diliyorum sana