svncgzde aysem84 canım merhaba bize kız demiştin. Bugün cinsiyeti kesin olarak öğrendik kızımız oluyor ❤️ Bildin🌹
aysem84 Meryemm1212 testlerinde yanildim canim demekki simdi baktim 8 kasim erkek ben 9 kasim diye baktim kiz gösteriyordu saglikla kucagina al canim insallah pasayi 🥰
Dygkara @aysem84 merhaba Ayşe hanım 28 ocak pik 29 ocak hafif silik ve akşamına tamamen yoktu çizgi doktora göre de döllenme 1 şubata denk gelmiş 🙏🏻 şu an 9+4 görünüyorum
132025 @aysem84 Şubat 19yumurtlama 20si çatlama bende tahmin istiyorum :) aslında 19unda çatlamada olmuş olabilir sanki aynı gün akşam yapmıştım bir tık silindi ikisine görede yorum alabilirim
aysem84 Bayanlar lütfen ögrenenler geri dönebilirmi rica ediyorum emegim icin cübkü bende bilmek istiyorum tutup tutmadigini 🥰
Dygkara @aysem84 merhaba Ayşe hanım 11 Ocak son adet tarihim 28 ocak pik 29 ocak hafif silik ve akşamına tamamen yoktu çizgi Şu an yeni ultrasonda bebek 11+1 görünüyor acaba tekrar tahmin yapabilir misiniz 🙏🏻
efelettin Son adet tarihi 18 Şubat 5-6 Mart pik seviyesi ( 16. ve 17. Gün ) 7 Mart akşamı silikleşti. 5 Mart ilişki oldu. rica etsem bakar mısınız banada ☺️