Portakalgeliyor ogretmmenanne https://imgyukle.com/i/LLOQob bende araştırıyorum her anne gibi ve herkesin bütçesi malasef bir değil dalin konusunda ıslak mendili yenidoğan la normal olan arasında bile fark gördüm şuan evimde kullanıyorum . Ben sleppy bez ve sleeppy alt açma aldım . Islak mendilde de sleppy ve dalin alıcağım . Mesela mustela alıp kullanırken ben jonhs baby stokladım , elimde dalinde var , bakıp görücem . :)
ogretmmenanne Portakalgeliyor Kesinlikle bütçe bir değil ben mustela pahalı geldiği için hipp şampuan aldım mesela. Yargılamak için değil de meraktan sordum. Dalin kokusuna bayılırım ama her ürünü kimyasal barındırıyor. İnstagramda mühendisinoğlu var yıllardır takip ederim. İçerik paylaşıyor. Hipp araştırırken mamasının da çok iyi olduğunu öğrendim. Aptamil iyi sanırken yanılmışım örneğin. Gerekirse şayet onu alacağım.
morusevenanne berraninannesi deterjan green clean aldım çok hosuma gitti Bez olarak sleepy aldım ıslak mendil de aynı şekilde. Şampuan olarak mustela.
Mirayse1 berraninannesi 32 haftalığm suan gecen hafta e bebek indirmden 3 numara dahil bebek bezlerinin hepsini aldım prima premium ve prima pure karısık aldım. deterjan olarak dalan veya duru marka beyaz sabun kullanıyorum büyük kızımda bundada aynısı kullanırım arada unibaby sıvıda alıyorum. Yumusatıcı kendime de bebeklerime de kullanmam zaten zararlı. Sampuanını mustela köpük konak önleyici aldım. Bakım yağı yerine mustelanın bakım kremini aldım avakadolu olan. Dalin ve uni baby içeriği cok temiz değil arastırdınz mı sampuanları kastediyorum.
berraninannesi Mirayse1 şampuan dalin ve uni baby içeriği temiz değil diye ben mustela almaya karar verdim uzun süre kullanırsın diyorlar. Hem koanklama yapmıyormuş inşallah yapmaz denicez artık ☺️🥰
1pekb Mirayse1 mustelanın hangi şampuanını aldınız yenidoğan mı yoksa sarı jel gibi olan mı yoksa köpük mü
Bmom berraninannesi bez ve ıslak mendil Prima pure aldım Deterjan olarak minoris Şampuan ve bebek bakım ürünleri mustela
Mybabyizmir berraninannesi bez sleepy, ıslak mendil sleepy yenidoğan, deterjan yerine granül sabun kullandım. Ama dalının sıvı deterjan ve yumuşatıcısini aldım ilerleyen zamanlarda kullanırım diye. Şampuan mustela aldım. Pişik kremi bephantol baby
Portakalgeliyor ogretmmenanne evet haklısınız yok yanlış anlamayın herhangi bir tepki göstermedim biliyorsunuz görüyorsunuz burası özgür herkesin düşüncesini paylaştığı bir yer bende siz gibi araştıyorum ve kardeşime yiğenime kullandığım ürünler bezler mamalar o kadar içeri değişti ki :) dalini ben kendim kullanıyorum yumuşatıcı ve ıslak mendil olarak problemim yok ama şuan yenilenmiş o yüzden bir seçenek olarak kalabilir . :) ablam doğum yapıcak bir kaç güne o prima seçti oğlunda kullandı diye içeriğine bile bakmadı :/ sizde sağlıkla alın inş kucağınıza kendinize iyi bakın :) hippi bende alcam .
Zeynepreyyan ogretmmenanne aynen canım Aptamil çok iyi değil. Bizde bir çok mama kabızlık yapınca mecbur onu almıştım ama aşırı gaz ve ishal yapınca başka mama almak zorunda kalmıştım. Sadece ismi var
ilknuryakiskan berraninannesi 32+3 üz :) şampuan: sebamed bez: prima pramium care 1 numara 192 adt. ıslak mendil: baby me yeni doğan ( erkek ) deterjan: tüm kıyafetlerini yıkadım o zaman uni baby kullandım sonra tavsiye üzerine baby me aldım yumuşatıcı: ABC parfumia pişik kremi: sebamed tüm alışverişimi bitirdim. Doğum çantasınıda hazırladık gelecek siparişlerim var ona göre eksilleride koyucam :))
berraninannesi ilknuryakiskan sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 👶🏻🥰 deterjanın kokusu faln nasıl baby me bende içeriğine bakıp öyle almayı düşünüyorum uni baby den vazgeçtim ya ☺️
mrhbslm Bez molfix, ıslak mendil prima pampers, bakım olarak mustela ürünleri, deterjan dalin sensetive aldım ama birdaha almam sanırım kokusu pek hoşuma gitmedi. Yumuşatıcı düşünmüyorum bende
ilknuryakiskan berraninannesi inşallah, hepimiz zamanında sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize :) baby me daha elime ulaşmadı çok yakın arkadaşım hep onu kullanmış içeriği çok iyi dedi diye ondan sipariş ettim. Uni baby kokusuz sıvı deterjandı. İçeriği daha iyi diye bende baby me aldım.
Sngl27 berraninannesi bezi ıslak mendil sleepy kullanıyorum 13 günlük olduk bugün bebek şampuanı losyonu kremi mustela aldım deterjan granül matik
Mirayse1 1pekb köpük konak önleyici yazanı aldım büyük kıImdada onu kullanmıstım. Konak olmuyır gercektende ama yukama sıklını azalttığınzda olusmaya baslıyır hemen.
Eylul2107 berraninannesi biz bezi molfix , deterjan duru granül, islaknmendil sleppy yeni dogan , şampuanda mustella aldk