asellolya burda okudum merakımdan soruyorum gebelikte limon suyunun bir zararı olur mu ödem atıcı etkisi olduğundan dolayı? içmek istedim ama tereddüt ettim
Gizem957 asellolya limon suyunun ne zararı olacak ki ben hep içiyorum suya katıp bide ödem mi atıyo limon suyu onu bilmiyordum
Merveyakup asellolya ben 20 ci haftadan beri düzenli olarak sabah aç karnına limonlu ılık su içiyorum diyetisyenin de onayladı tansiyonun çok düşük değilse sende içebilirsin canım sorun yaşamadım bebeğin kemik gelişimine desteği de varmış
Merveyakup asellolya ben 20 ci haftadan beri düzenli olarak sabah aç karnına limonlu ılık su içiyorum diyetisyenin de onayladı tansiyonun çok düşük değilse sende içebilirsin canım sorun yaşamadım bebeğin kemik gelişimine desteği de varmış
Ozlenenclk6144 Gizem957 Allah’ın zamanında gelmeyi nasip etsin ama korkmayın yicek ekmeği varsa her zorluğu atlatıyor 🥰🥰
asellolya Gizem957 bana diyetisyen önceden ödem atmada yardımı dokunur diye sabahları limon suyu yazmıstı. maydonozun hamilelikte fazla tüketiminin tehlikeli oldugunu okumuştum , acaba limon suyu tüketmekte mide yanması veya benzer bir rahatsızlıgı olur mu diye bilmediğimden sordum🤗 yoksa aşerdiğimden çok tükettim limonu tek başına.
asellolya Merveyakup çok teşekkür ederim bilgi için. tansiyon iyi cok sükür kesinlikle bol su içmeyide kolaylastırıyor bende içeyim 🤗
idiloska Guzel_anne başınız sağ olsun, çok zor bi durum, geçen yıl ablamın bebeği vefat etti, zor günler yaşadık, cennette sizi bekliyor. İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur.
Guzel_anne idiloska amin inşallah 31 haftalık hamileyim kızım vefat etti yine kızım oluyor çok şükür rabbime 🙏 çok zor günler hamile kalana kadar çok zor günlerdi
Sinemm35 Gizem957 Canim ben hamileligimin basindan beri hep sorunlarla karsilastim o yüzden hep erken dogacak bisey olacak diye korkardim cok arastirdim 24 haftayi doldurunca yasam sinirini gecmis oluyormus 24 28 haftalar risk daha yuksek ama yasama sansi var
idiloska Guzel_anne sağlıkla alın kucağınıza inşallah, sağlıklı mutlu huzurlu bir ömrü olsun, Allah analı babalı büyütsün.
Zeyzey77 Gizem957 32 haftadan sonra hayati risk azalıyor fakat 25 haftalık doğup yaşayan bebeklerde var
ATC Gizem957 o Allah’a kalmış canım 35 haftalık doğum yaşamayan da var benim ablam 27 de yaptı doğum şu an 10 yaşında yaşadı bende erken doğum yaptım 35.haftada 1 hafta küvezde kaldı oğlum hemşireler burda 850 gr bebekler bile var demişlerdi