Merveyakup Gizem957 normalde benim tansiyon düşüklüğü var yani ilkdefa oldu doğumdan sonra da düzeldi şuan ikinciye hamileyim 28+1 haftalik limonlu su içiyorum tuz tatlı ekmek yemiyorum sitres Çok önemli uzak duruyorum
Gizem957 Merveyakup maşallah rabbim bir daha yaşatmasın hepimizi de korusun bebekkerimizi bize bağışlasın tam. Haç. Haftalık dogum. Yapmıştınız
Gizem957 Merveyakup yok ölçmüyorum cunku ölçerjen ne cıkacak diye stres yapıyorum yüksek cıkınca da daha kötü oluyorum doktor ölçme dedi en son kontrol de 13 8 cıktı işte
Merveyakup Tek başına protein kaçağı veya tek başına tansiyon yüksekliği olsa ilerlersin ama ikisi birbirini tetikliyorsa gözetim altında kalmasın
Buketkucuk Gizem957 bende çok korkuyorum Allah kimsenin başına vermesin ama 27.haftadan sonra yaşam sınırını geçiyormuş sanırım yaşama ihtimali %80 oluyormuş
Denizcyc En erken ne zaman bilmiyorum ama 25 haftada hayatta kalma oranı %95 diyordu aventin gebelik uygulamasında.
Merveyakup birmelekannesi_ 82 gün kaldık ak ciğer kanaması da geçirdi yani rabbim nasip etmişse ne olursa olsun inşallah birşey olmaz ve 810 grdan 580 düştü bir parça etti ama şimdi elhamdülillah iyi ve cooooooooook yaramaz
minisinannesiiii Nasippp nasıl diyim odunla vurur gibi küt küt ağrı giriyodu ben çok ağlamıştım o gün muhtemelen stresten oldu ama erken doğum riski var dedi acildeki hemsire alttan muayne etti
Nasippp minisinannesiiii genital bölgeye mi benimde bebeğim az önce bi baskı yaptı korktum da doğum kanalı mı girmeye çalışıyor die serklajlıyım hepimiz bu stresli günleri sağlıcakla vaktinde kucağımıza alarak atlatalım inş 🤲🏻
Svmsvm Benimde erken doğum riskim var maalesef 10 gündür hastanede yatıyorum hemde farklı bir ilde o kadar zor ki gerçekten çok yıpratıcı tüm gün oturup erken doğum risklerini okuyorum😞