Caso9 Gizem957 benim de riskim devam ediyor 27. Haftada yoğun kanama yaşadım 34. Haftaya kadar geldik çok şükür
istanbul3434 Gizem957 olacak olan zamaninda dogan bebeklerde de olur Allah korusun ama her şey kader kismet. boyle seylerle kendinizi de karninizdaki bebegi de strese sokmayin. Hicbir doktor bile “şu haftada dogarsa kesin yaşar” diye bi garanti veremez.
Guzel_anne Gizem957 malesef bu konuda doktorlarda dahil hiç kimse net bişey söyleyemez hiç belli olmuyor malesef 😞 36+4 de doğum yaptım 3.400 gr 50 cm yavrum sapa sağlamdı cennete gitti … kuzenim 7 aylıkken Doğum yaptı bebişi sağlıkla çıktı o yüzden bunları hiç düşünmeyin yeterki rabbim yaşatmak istesin 🙏
Gamzeburkan Gizem957 riskinizmi var? 6 aylık doğum yapıp Bebeği yaşayan birisi var mesela 900 gram doğmuştu Tabi Allah bilir kim yasar ama bence böyle şeyler düşünüp psikolojinizi bozmayın
idiloska Guzel_anne başınız sağ olsun, çok zor bi durum, geçen yıl ablamın bebeği vefat etti, zor günler yaşadık, cennette sizi bekliyor. İnşallah en kısa zamanda bebeğiniz olur.
ysfali06 Gizem957 bunu birtek Allah bilir. Doktorların yaşamaz diye bakmadığı bebekler şuan 5 yaşındalar kuzenimin çocukları. Ayını gününü doldurup doğan doğduğu gün ölen bebeklerde oluyor son dk ya kadar herşey yolunda iken hemde. O yüzden içinizi ferah tutun bunları düşünmeyin Rabbime sığının elden gelen birşey yok. Rabbim herkese yavrusunu bağışlasın İnş 🤲🤗
Gamzeburkan Gizem957 26 27 falan sanırım bence gebelikte sıkıntı stres çok önemli kendinizi üzmeyin umarım hersey istediğiniz gibi olur
Basakgul Gizem957 Yani söyle ki teyzem doğum yaptığında diğer odada da bir kadın 25 haftalık doğum yapmış ve yaşıyor çok da sağlıklı.Belli olmuyor..
Basakgul Gizem957 Ama ya olmazsa ? Çok fazla araştırma ya da sorma kendi psikolojini de bozma.Her şey güzel olacak sağlıkla bda kucağına alacaksın bebeğini 🌺
Merveyakup Ben 25+6da 810 Gr la preklamsi sebebiyle kızımı doğurdum şuan sağlıklı elhamdülillah çok şükür
Merveyakup Ben 25+6da 810 Gr la preklamsi sebebiyle kızımı doğurdum şuan sağlıklı elhamdülillah çok şükür
_imra_1213 Gizem957 Allah yasatirim derse 500 gram bebekleri de yaşatıyor canım, o yüzden kötü şeyler düşünme pozitif düşün dua et Rabb’im sağlıkli kavuştursun inşaallah 🌹
Gizem957 _imra_1213 ah Bi elimde olsa gecem gündüzüm bunu düşünmekle geçiyo internetten nelere bakıyorum o temelli psikolojimi bozuyo
Merveyakup Gizem957 ay hatırlamıyorum iki yıl oldu ben aşırı derecede şiştim sabah bir uyandım patlamak üzereydim gittim doktor anladı ama ben ne olduğunu bilmiyorum tabi doktor hemen yatış yaptı ciğer geliştirici iğne ölüm 4 gün dayana bildik tansiyon 18 14 acil sezeryanla aldılar ama doktor sonra dan dedi ben bebeği gözden çıkarmıştım seni kurtarmanın telaşindaydim