Guzel_anne Kızlar sadece sezaryen doğum yapanlardan bilgi istiyorum süreç nasıl başladı , nasıl devam ediyor çok merak ediyorum 💁🏻♀️
Guzel_anne Son_17gun negüzel maşallah hayırlı olsun 🙏😊 ama öyle değil nasıl alıyolar doğuma gün falan veriyolar mı anestezi nasıl oldu onları merak ediyorum 😉
Son_17gun Guzel_anne benim acil sezeryan oldu canım belden uyuşturma oldu hiç öyle korkulacak bir şey değil anestezi nasıl durman gerektiğini anlatıyor zaten iğneyi hissetmedim bile ilk yürüme zordu biraz sonda takıldı acımadı bile uyuştuğu anda sadece dokunuşları hissediyorsun onun dışında başka bir şey hissetmiyorsun baş ağrısı bel ağrısı hiç olmadı ben de
yeniannna34 Guzel_anne hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al 😍 bende oraya gidicem inşallah marta randevu alırsam memnun olduğun tavsiye edeceğin doktor varmi acaba
Guzel_anne yeniannna34 amin inşallah valla canım bi çok doktor var herzaman aynı doktor olmuyor malesef ezgi karakaş paskal , adnan şar da iyi genel olarak iyi bence arada elbette memnun olmadığımız çıkar
0znur yeniannna34 Gizem berfin uluutkuyu çok öneriyorlar, persembeye kar azalırsa ilk defa bende gideceğim ona, fatih omurcaya gittim o da iyiydi. Bir de eralp bulutları öneriyorlar. Sabah baktığımda eralp beye randevu gözüküyordu.
yeniannna34 Guzel_anne cok dogru tabi insallah randevu bulursam gidicem her gidişinde randevu almak zorundasın degil mi
Estaner88 Guzel_anne yaa bende bilgi istiyorum ilk gidicem nasıl hastane odaları nasıl ilgileniyolarmı doğumda herhangi bi ücret falan ödedinizmi