Nisansimge 2.kez hatta 3.kez anne olacağımı öğrendim bugün😊 birine söylemesem çatlayacaktım yaa varmı bugün test yapan ben gibi ☺
NefesDeniz Nisansimge Hayırlı olsunnn🌈 Ama 2.kez hatta 3.kez anne olacağımı demişsiniz onu anlayamadım ne demek olduğunu🙈😀 Birden fazla test mi yaptınız yani
Ugur_bocegi001 Nisansimge Demek istediğini anladım, bende böyle düşünüyorum 😌 ilk doğuracağım bebeğim ama 3 miniğin annesiyim 💕 sanırım seni doğru anladım. Hayırlı olsun, inşaAllah sağlıkla alırsın kucağına 🙏🌼
Nisansimge NefesDeniz yok canım ilk bebeğimi kaybettim biri cennette biri çok şükür yanımda 2 tane evladım var buda olursa inşallah 3.kez anne olucam🤲😊
Nisansimge Zdk yok yook daha öyle bişey belli değil yanlış anlattım sanırım ☺ oğlumu kaybettim sonra kızım oldu çok şükür buda 3. Gebelik olcak
Nisansimge Ugur_bocegi001 aynen anlamışsın canım Allahım seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin🤲😊
NefesDeniz Nisansimge Ah canım benim inşallah cennette seni karşılayacak meleğin🙏🏻 Rabbim 2 evladına sağlıklı uzun ömürler versin sizlere bağışlasın inşallah☺️🧿