GizemTayfun Ev temizliği yaparken kendimi kaptırıyorum 5+ 2 günlük hamileyim sonra agrım oluyor korkuyorum siz nasıl yapıyorsunuz Kızlar 🤔
Elifdilara GizemTayfun hic bisey yapmıyorum valla her yer toz içinde.esim yardimci oluyor ben dinleniyorum.saglik olsun temizlik sonra da yapılır
Glmgkcmm GizemTayfun bende senin gibiyim bi yaptim bugün full yattim bel agrisindan yapmamak en iyisi
GizemTayfun deletedmom26 Eşim yardımcı oluyor akşam geldiğinde ama erkekler işte çok detaya giremiyorlar tozdan hapşırıyorum mecbur yapmak zorunda kalıyorum ama dikkat etmem lazım bundan sonra çocuğumdan değerli değil
Aslihan26 GizemTayfun yavaş yavaş yapın sonuçta sizin eviniz bi gün süpürge bigün vileda bi gün toz hem yoğrulmamış olursunuz çok yıpratmayın kendinizi yüklenmeyin o kadar kendinize
GizemTayfun Aslihan26 Toza karşı alerjim var hemen hapşırıyorum annem sagolsun yardımcı oluyor gelip bende ona kıyamıyorum ama bundan sonra bende yapmıcam ☺️
EbruHafsa Biz 34 haftalik olduk basindan beri herseyi kendim yapiyorum hali da yikadim koltuk da... esim evde oldugu halde 1 gram yardim etmiyor sadece zar zor camasir tasitiriyorum bu kdr.. sen yinede dikkat et ara vererek isini hallet
GizemTayfun EbruHafsa Allah kolaylık versin canım sanada ama sende yapma ben bugün anladım çocuğumdan önemli değil
Betlgkcee GizemTayfun bende 34 haftaligim herşeyimi kendim yaptım ama dikkat ederek birgün bir odayı yapıyorum diğer gün başka odayı arkadaşım bir kova kaldırdı düşük yaptı belinmi ağrıdı yapma bırak uzan hemen sonrası pişmanlık olur temizlik neki boşver
Deletedmom71 GizemTayfun ben de her işimi kendim yapıyorum ama azıcık yorulsam hemen 10-15 dk oturup tv falan bakıp dinleniyorum sonra kalkıyorum yine. Kendimi aşırı yorcağımı bildiğim işleride akşama eşime saklıyorum açıkçası