Mvi 25 haftalık bebeğim ama hareketlerini çok az hissetmeye başladım bazende tık yok gün içinde hissettim ama eskisine göre çok daha az ve hafif oluyor genellikle şimdi de hissedemiyorum yerleri azaldığı için mi acaba 😕
Nehmir Mvi 25. Haftada yeri az değilki. Şeklini değiştirmiş olablr o zamanlar biraz hareketsiz kalabiliyorlar. 30. Hafta civarına kadrda hareketler pek dğzene binmez zatn. Ancak cok nadir hareket hissediliyosa bi doktora görünmek iyi olur
Ayra Mvi bende 22+5 im bugün hissedemedim diyebilirim sabahtan beri ödüm kopuyor bişey oldu diye 🥺 normal mi bu haftalarda bilemedim
Cansu101706 Mvi canım bende 25 teyim geçen hafta daha fazlaydı bı hafta azaldı bende endişelendim ama sürekli seviyorum onları
Mvi Nehmir yinede daha büyümüs oluyor ya şimdi hissettim güçlü ama bi iki kere daha öncede hafif hissediyorum eskiye oranla farklı sanki… kaşığa doğru hissediyorum genelde ondan belki
Mvi Ayra ben de cok daha fazla hissediyorum o haftalarda bazen bi iki gün daha az hissediyordum simdi nedense endişe etttim
Ayra Mvi sabahtan beri elim karnımda dua ediyorum hadi kızım hadi kızım bi tekme diye . Çok şükür biraz önce hareketlendi prensesim 🙏🙏 rabbim sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi 🙏
Mvi Dün bütün gece hareketliydi uyutmadi neredeyse 😀❤️ Elimi koyduğum yere bile vurdu tepki verdi bu durumu yaşayanlar var ise sabahta eko yaptirdik