Booncukk 2 3 den fazla düşük sonrası doktor size hangi testleri önerdi? neler yaptırdınız? sonuçlar neydi? tedavi amaçli neler yapıldı? tecrübe sahipleri varsa benimle paylaşabilir mi?
BabyYoda Booncukk Genetik testler yapılır trombofili paneli deniyor buna ortalama 4-5 haftada çıkıyor sonuçlar. Düşüğünüzden en az 6 hafta sonra giderseniz en sağlıklı sonucu alırsınız. Benim genetik sonucumda 2 genim heterozigot mutasyon görüldü. Pıhtılaşma bozukluğu saptandı. Hamile kalmadan ecopirin başladık hamile kalınca önce enox 6000 kullandım 2.aya girince 8000 e yükseldi. Doğuma kadar kullanmaya devam edeceğiz. İhmal etme kesinlikle önce kendin sonra da sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için bu testleri yaptır. Hematoloji yapıyor testleri.
ogrencianne35 Booncukk infertilite bölümüne gitmeniz gerekiyor. eğitim araştırma hastanelerine kadın doğum hastanelerine gidebilirsiniz önce rahim filmi spermiyogram testleri yapılıyor sperm kalitesiz yetersiz olduğu zaman bebek gelişmiyor ve tutunamiyormus bunlara bakılıyor önce eğer her hangi sorun çıkmazsa ondan sonra genetik sorun var mı yok mu diye bakiliyor
Btl-Sule Booncukk trombofili paneli, OÇTT, smear, hsg, tıbbi genetik bölümü de bir takım taramalar ister. Ayrıca eşinizin de spermiogram ve morfoloji raporu ayrıca kromozom analizi yaptırması gerekir
Sclbyr Bu testler için tıbbi genetik bölümünden randevu alıp gittiğimizde doktordan talep ederek yaptırabiliyoruz herhalde değil mi ?
Booncukk Sclbyr ben genetik bölümüne gitmedim açıkcası kendi doktorum beni genetik test ve tormbofiliye zaten yönlendirdi.
BabyYoda Booncukk Her gece iğne vuruyorum karnımdan. Evet pıhtılaşma oluşmaması için. 10+5 günlük hamileyim
Btl-Sule Booncukk bazen eksik test isteyebiliyor kadın doğumcular ben tıbbi genetiğe de gitmiştim iyi ki de gitmişim 2 test daha istedi bunlar eksik dedi ayrıca tıbbi genetik doktorları akrabalarınızda her hangi bir sorun olup olmadığını falan da soruyor ona göre de farklı testler isteyebilir yapmışken tüm testleri yaptırmakta fayda var 🍀
Booncukk BabyYoda ah ya o da zor ki ama değer herşeye değer inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz 🙏
Nilasyamom Booncukk ben de kliniğe gidiyorum kuzu doktorum beni kendi bağlı olduğu hastanedeki kadın doğumcu ve asistanına yönlendiriyor 👍🏻
Nilasyamom Booncukk 2 düşük yaptım kuzu 1i kürtajdı. Öncelikle kürtajdan sonra bebeğe testler yapılmıştı şükğr onda genetik bi hastalık çıkmadı. Bana ve eşime genetik test yapıldı ben de kan pıhtılaşma problemi varmış, şimdi gebeyim ve her gün iğne yapıyorum şükür çaresiz dert vermesin Allah 🤲🌸🧡
Booncukk Nilasyamom ay böyle duyunca mutlu oluyorum inş bende de sadece pıhtılaşma çıkar.. Ayni testler bize de yapıldı sonuç bekliyorum 🙏 zor oluyor mu Peki hergün iğne vurulma işi?
Nilasyamom Booncukk inşallah kuzum. Zor tabi bacaklarım karnım mor. Ama ben mor rengi çok seviyorum sorun olmuyor kızımı hatırlatıyor😄 şaka bi yana evlat sağlıklı olsun sağlıkla doğsun saat başı iğne vursam vız gelir. Allahım herkesin evladını bağışlasın kuzum 🌸🤲
halitefe Booncukk trombofili paneli testi , kromozom analizi, anti nükleer antikor testi, lupus testi bunlar başlıcaları canım genelde bu testler ile sorun bulunuyor burdan çıkan sonuçlara göre farklı tedaviler öneriliyor
Booncukk Nilasyamom sağlıkla kavuşursunuz inş 🙏 bide iğne fiyatlarını sorabilir miyim genel maliyeti nedir?
Nilasyamom Booncukk amin cümlemiz inşallah. doktorun rapor çıkarttırır sana para ödemezsin. Normalde 1 kutuda 10 hazır enjektör var 350tl.