Defnenaz Denemeye başladık. Dün adetin 2. Günüydü. Hemşire bu kez farklı bir yol izlicez dedi. Kan değerlerime bakılıp 2 günde bir bir bant arttılıacak şekilde sadece bu östrojen bandını verdi ve vitaminlerine de başla dedi.(vitamin+Folik asit) ben ekstradan coraspine de başladım ama sadece bu bandı takmak çok garip geldi. öncekinde iğneler, ilaçlar vs derken maddi ve fiziki olarak çökmüştüm. Bu kez sadece bant olması çok garip geldi. taktık 1 adet popoya bandı. Çıkmasın diye de ameliyat bandı yapıştırdık ama çok saçma geldi bu. Nette de bir bilgi yok kullanımı dışında. kullanan ve doğum yapan var mı?
Kucukmucize Defnenaz merhabalar bende kullanıyorum climara forte banttan .ben 4 günde 1 değiştiriyorum
Esraoden Defnenaz Canım bende kullandım tüp bebek tedavisinde 2 günde 1 değiştiriyodum transferden önce başlandı sonrasındada 1 ay daha kullandım sonra bıraktım bence etkisi oluyo şuan 20 haftalık hamileyim ☺️
Mervekrg inci4141 bana göğüsüne yapıltırabilirsin dedi terlemeyen herhangi bi yerine ama kullanım talimatında göğüse yapıştırmayın diyor ne yapmalıyım ya
Sivasss Defnenaz canım perşembeden başladım bugün çıkardım tekrar yenisini taktım Ama bende ek olarak ilaçlar alıyorum Doktor 15 güne transfer dedi bakalım heycan bastı ☺️
Esraoden Defnenaz Hayır yoktu ama doktorlar işini garantiye almak istiyo bence kullanman çok daha iyi o bantları evet biraz sıkıyo insanı kaşınıyo falan ama sonu güzel olunca gözü görmüyo insanın
Kucukmucize Defnenaz Progestan fitil ,oksapar kan sulandırıcı,prednol , estrofem ,proluton iğne ,ecopirin
Sivasss Defnenaz canım belki bikaç güne başka ilaçlar verecek zaten transfer hemen olmuyor beni 1 hafta sonraya çağırdı bende başta bantı saçma buldum ama bant taktıktan sonra ne tarafa takmışssam o taraftaki kasıklar gerçekten ağrıdığını farkettim demekki bişeyler oluyor 😅
Defnenaz Sivasss hahah yok zaten bant işe yarıyordur da aklıma kötü kötü şeyler geldi. Acaba embriyomu ziyan ettiler de ucuz ilaçla bu süreci mi geçiştiriyorlar falan vs. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Bana 25ine kontrol yazdı o gün transfer günüm belli olacakmış. Ortalama 6 gün sonra transfer olurmuş. Yani martın 1-2 si gibi dedi. hakkımızda hayırlısı inşallah. İçime doğuyor senin tutacak canım ❤️
Sivasss Defnenaz canım hiçç kötü düşünmeme asla umut herzaman var onlarda vicdan sahibi ben sanmıyorum bukadar vicdansız olacaklarını benide 18 çağırdı gün veririz dedi bakalım
Esraoden Defnenaz Amin inşallah canım yumurta toplama işlemi oldu galiba senin transferimi bekliyosun
Sivasss Defnenaz ay 23 evlilik yıl dönümümüz 😍☺️🤲🏻 İnşllah güzel haberler bekliyorum sendende çift mi olcak tek mi embriyo