Prensesinannesiiiiiiii 35 haftalık hamileyim iki üç gündür kaburga batması yaşıyordum fakat bugün çok kötü derecede kaburga ağrım var doktora gitsem birşey yapabilir mi bu ağrıya acaba ?
Baobap Prensesinannesiiiiiiii hiç bir şey yapmıyorlar. Magnezyum desteği alın almıyorsanız. Benimkini bir nebze hafifletti.
Taze-Anne28 Prensesinannesiiiiiiii ne şanslısınız şükredin geç başladığına. 27 haftalığım. 24.haftamdan beri bu konuyu çekiyorum öyle bir hal aldı ki 10 dakika bile oturamıyorum. Arabada bi yere gidiceksek arkada yatmam gerekiyor. Yürürken uzanırken sıkıntı yok oturursam öldürüyor. Ne egzersiz geçiriyor ne başka bir şey 😔
Hilalsny Prensesinannesiiiiiiii ya bende su an 36+3um ve benimde oyle 1 haftayi geckin suredir sag tarafi batiyo kaburgamin gerilerek oturunca hafifliyo ama bu seferde belime agri giriyo karnima giriyo napcam bilemedim
Gulsen4224 Prensesinannesiiiiiiii yapmazlar canım bebeğin büyüdükçe yeri daralıyor kaburgalarına baskı yapıyor benimde sağ kaburgam sırtım mahvoldu Ağrı’dan üzerine yarım saat yatıyorum da öylelikle az da olsa hafifliyor 😒
Prensesinannesiiiiiiii Taze-Anne28 Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı
Ysd00 Ah ahhh o ağrıyı o acıyı haftalardır çekiyorum. Doktorum bebek büyüyor olacak demişti. 39. Haftamdayım hala çekiyorum oğluşum gelmiyor da 😂
Meva21 canim bende yaşadım 24. hafta da ama aynı ağrıdır baya batma oluyor dr süt önerdi iki bardak süt iç günde dedi ve bende işe yaradı sende dene istersen canim süt kalsiyum ondan
anisan Şanslısınız geç başlamış sizde.ben 24. Haftadan Beri çekiyorum 36 oldum hala devam ve malesef bi çaresini bulamadım.oturmak yatmak işkence hele arabada uzun gitmek mümkün değil :(
Prensesinannesiiiiiiii Gulsen4224 Bebeğim hala dönmedi makat geliş olduğu için sanırım kafasını dayıyor kaburgalarıma