Benim bildiğim bi kimyasal gebeliğim var ama şüpheli olan iki tane daha var. İlk kimyasaldan sonra adet tarihim bi hafta-10 gün geçmeden test yapmayı bırakmıştım ama bi kere adetin 3.günü gittiğimde beta hcg 3-5 civarı çıkmıştı. İlkinde hem evleneli bi yıl bile olmamıştı, hem de hiç aklımda çocuk düşüncesi yoktu ama çok üzülmüştüm. Önce tesadüfen hamilesin dediler, sonra sağlıksız dediler sonra düşük oldu. Bu arada öncesinde doğum kontrol hapını yeni bırakmıştım. Kendimi suçladığım oldu ama sakın yapmayın doktor o zaman demişti sağlıklı bi gebelik olsa sen ne yaparsan yap düşmezdi, millet çocuğunu düşürmek için neler neler yapıyor da düşmeyen bebek düşmüyor, çok yüksek ihtimalle kromozomsal bi sorunu vardı bebeğinin demişti. Şimdi iş, güç durumu vs derken hiç beklemediğim anda hamile kaldım, ilk başlarda aynı olur diye korkuyordum ama şimdi artık son haftalara bile geldim :) içinizi ferah tutun herşeyin bi zamanı var, hayırlı zamana bırakın. Biz bunu eşimle çok tekrarladık. İlk o acı insanın aklına hep geliyor ama emin olun sağlıklı olsa böyle olmazdı. 💐