Celiklibusee Tüm gün ne yediysem çıkarttım. Sonra hocamla görüştüm ve hastanede serum verildi. Eve dönerken arabada tekrar kustum😢 8 haftalığım hiç böyle olmamıştııı napıcam ben hem midem yanıyor hem ne yediysem çıkartıyorum😢😢
ikincimucizemmmm Celiklibusee bende 8 haftalığım ve hala çıkarıyorum ne yersem midem yanıyor ve hep yatıyorum hiç bi çare bulamadım
Annecim2234 Celiklibusee 3. Aya kadar sürüyor o ya çok kötü biliyorum ben tuzlu kraker bide yeşil elma ile gün geçiriyordum
Buketkucuk Celiklibusee bende öyleydim işe yarayan tek şey ilaçtı, başka hiçbir yöntem işe yaramıyor ne yazık ki..
eaktr Celiklibusee bende kusma olmadı ama bulantım çok fazla vardı. Adı Prilam dr olan hamileler için bir bulantı hapı var. Bunu denediniz mi?
Sultan_g Bende de ilk iki ay çok bulantım oluyordu ama pek çıkarmadım şuan 13 + 4 haftalık hamileyim 2 kasik fazla yiyeyim midem yanmaya başlar ve istemsiz çıkarıyorum.
Aycmmm Celiklibusee ilk hamileligim de zofer icmistim o tamamen kesiyordu bulantimi. Bu hamilelikte premesis ictim hic ise yaramadı.
minikpandamm Bende 15. Haftama kadar kustum kilo kaybim oldu herşeyden tiksinmistim pirilam bile fayda etmedi bana sadece sabır inşallah seninki daha erken biter
Tugba__- Celiklibusee allah şifa versin sabredin insaAllah 3 ayın sonunda çok hafifleyecek bende bi günde 10 kez kustugumu bilirim organlarım sanki çıkıyordu hamile kusmasida bir başka oluyor hic birşey yiyip içemiyordum halsizdim sürekli hep hafif şeyler yedim bazen ayva bazen ekmek kasar peynir yoğurtlu makarna prilam kullanıyorum premesis plus prilam kullanıyordum ama prilam ise yarıyor du diğerini folik asit olarak vermisti oda hafifletir dedi hic fayda etmesi
Celiklibusee Tugba__- dr ile konuştum prilam alacağım çok şükür🙏🏻 Premesisin işe yaradığını hiç kimseden duyamadım maalesef..
[silindi] Celiklibusee canım ayva ve yeşil elma beni rahatlatıyor bide leblebi dene istersen. Galeta aldım aslında ama ağzıma atasım gelmiyor onu zorla yersem bi iki tane anca. Yağsız tuzsuz yiyin diyorlar ben yiyemediğim için denemedim.
eylul02 Celiklibusee karın agrısı da oluyor mu acaba bende 8 haftalığım karın agrısından duramıyorum yarın kalp atışı ıcın doktora gideceğim acaba bir sıkıntı mı var ondan dolayı mı karın agrısı oluyor diye endişeleniyorum
Celiklibusee eylul02 hafif ara sıra kasık ağrısı oluyor ben de dün bulantı ve ateş oldu o yüzden bugun bes dakika gel bakalım dedi doktorum
Silakymz Celiklibusee cok geçmiş olsun canim benim bende 13 +5 teyim hala kusuyorum. 12 de gecer dediler benim hala devam 12 den sonra dahada artti. ONZYD ilac kullaniyorum bi tek o yediriyor bana doktoruna sor cnm sende dene.