paradiseeeeee Miumiu geçer geçer allahın izinliyle dayan yarına kadar en kötü tuzlu suyla Harvard yap bi kaç güne iyi geliyor damalsr toparlanıyor sertleşiyor agrı azalıyor
Ezgi99 Miumiu eğer İzmir’de yaşıyorsanız benim eski çalıştığım yere yönlerdiritrim sizi yardımcı olurlar fiyat konusunda da başka özellere göre daha uygun
Miumiu Ezgi99 Aa İzmir’deyim canım. Ekol’e randevu aldım yarın için ama sizin çalıştığınız yer neresiydi?
Miumiu Ezgi99 Bana biraz uzak Karşıyaka’dayım ben ama yarın ne kadar bir fiyat çıkarıcaklar bana duruma göre bakayım Buca’ya falan da giderim yani maksat hem işim çözülsün kurtulayım şu dişten hem de ne kadar az masraf o kadar iyi 🙏🏻
Ezgi99 Miumiu şuan çalışıyor olsam daha çok yardımcı olurum eğer yarın fiyat yüksek gelirse gittiğiniz yerden ben size Bilgi veririm
Miumiu Ezgi99 Tamamdır canım benim çok sağol yarın ki duruma gene haberleşiriz çok çok teşekkür ederim ilgin için🙏🏻☺️
Rumeysa10 Miumiu çok geçmiş olsun diş ağrısı çok kötü biely sıcak soğuya dikkat edin inşallah ağrımaz ya doğuma kadar
Miumiu Rumeysa10 Amin kuzum benim çok teşekkür ederim gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasıın🙏🏻🙏🏻
Miniko2 Miumiu canm bende 20 lk cektrdimm dr izin verirse ceksinler bosuna acı cekme zaten yapılmayacak olsa dr izin vermez . Onayı alınca diş dr işlemi yapar rahat edersn
Miumiu Miniko2 Aynen kuzucum yarın doktora baskı yapıcam zaten kendi doktorumla görüştüm izni var çeksin dişi kurtulayım çekilecek acı değil🙏🏻
SultanKobak Miumiu doğru diyorsun canım ama inşallah çekerler benim doktorum inatla çekmek için anestezi veremem demişti
Miumiu SultanKobak Ayy işte ben de devlette hiçbir işlem yaptıramadım inş yarın üstelicem doktora çeksinler kurtulayım🙏🏻🙏🏻
Merveligibi Miumiu anladım ama belki de ağrı yaşamazdın herkeste bambaşka etki tabi ama rabbim yardimcimiz olsun insallah 🙏🏻