sedrettinyasemin75 Hllpmk Ben 40+1 oldum canım yarın suni ile başlayacak doğumum ama bugün de biraz ağrım var demin suya koydum inanarak duaları da okudum artık bilmiyorum gerisi takdiri ilâhi
Magnolina Hllpmk baharatci da mı satılıyor eskiden Hactan gelenler getiriyormus ama şuan nerden bulabiliriz
Ozlmknr Hllpmk bebeğim önden gidiyor 2 hafta 38. Haftada kontrolden sonra suya koymayı düşünüyorum. Sezaryene dönme durumu var.
Hllpmk sedrettinyasemin75 yaa haftamız günümüz aynı. Benimde dün doktorum suni ile başlatmak istedi ama ben istemedim. Yarın kontrolüm var ağrım vs yok ama otu suya koymayı düşünüyorum başlatır belki
YazeeL @sedrettinyasemin75 Hllpmk inş kendiliğinden başlar kızlar merak ettim faydası olur inş bizi de bilgilendirirmisiniz
Zynpozdmr Meryem Ana otu dogum başladığında koyulur suya kizlar dogum anındaki açıklığa yardımcı olur rabbimin izniyle daha öncesinden suya koymanız bir faydası olmaz
sedrettinyasemin75 Hllpmk gittim canım doktorum yoktu başka doktora da gitmedim geri geldim yarın gidicem sen naptın
Hllpmk sedrettinyasemin75 bende bugün gittim canım. Ama sürekli suni sancı ya da sezeryan diyip duruyo doktorum. Normalde 41-42 ye kadar bekleniyo aslında. Çarşamba tekrar gidicem ama sancım vs yok hala
Hllpmk Ozlmknr bende suya koyup okuyacam inşallah güzel bi şekilde sağlıkla doğumlarımız başlar. Kesisiz dikişsiz doğal normal doğum yaparız inşallah
sedrettinyasemin75 Hllpmk aynı durumdayız kuzum ya benim biraz adet sancıları gibi ağrılar var hakkımızda hayırlısı inşallah