_Ftma_ Iki gündür cok toplaniyor yukariya dogru bilgisi olan varmi neden toplanie bu arada haftamiz 35 ☺️
Csm _Ftma_ annem bana hamileyken annemin de hep toplanırmış, taş gibi olurmuş anlatırdı. Annem hep stres üzüntüden derdi. Bir şeye canı sıkıldığında öyle oluyormuş 🙄
Cerla _Ftma_ aynı dert bende de var 27 haftalığım 3 gündür doğru düzgün hareket hissetmiyorum ama sürekli Bi tarafa toplanıyor sırtım kaburgalarım kırılmış gibi
kalben_duam _Ftma_ 33 teyim benimde öyle çok kasılıyorum toplanıyo taş gibi kalıyo inş erken doğum olmaz
alininannesii _Ftma_ ben bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, bebek te sıkışıyor çünkü içeride büyüdükçe, ben de 35+2 yim, bi iki haftadır sol tarafta toplanıyo kaskatı kesiliyo oraya çekiliyor sanki, doktora da söyledim birşey demedi
_Ftma_ kalben_duam insallah canim ya vaktinde gelsinler herkesde oluyor yazdiklarina göre normaldir galiba
Cerla _Ftma_ önceki gibi net hareket hissetmiyorum ama arada Bi tekmeliyor gibi. Salı günü tetenoz um var sağlık ocağında Bi kalp atışını dinlerim rahatlarım
kalben_duam _Ftma_ bugün çok kötüysüm hiç kalkamasım kasıldım kaldım doktora yazdım nst ye gir dedi. Ben heralde doğcak dedim okadar kasıldım duşa girdim hastaneye gitmek için. Duştan çıkınca biraz rahatlamıştım sonrada gitmedim korkudan😅 Bu geceyi hayırlısıyla atlatırsam yarın gitcem
_Ftma_ kalben_duam hahahah sorma biye korkudan hastaneyede gidemiyoz ama normaldir ya kac haftaliksin canim
kalben_duam _Ftma_ 32 bitti canım. Ben acilden hep korkmuşumdur çok nadir giderim doğru değil ama bi travmamı yaşadım neolduysa çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor işmiş ilk gebeliğim hiçbişey bilmiyorum korkuyorum rabbim kayırsın
melzey _Ftma_ annem hep üşümeye bağlı olduğunu söylüyor. Bebek üşüyünce içerde toplanır der. Kendinizi sıcak tutun belki işe yarar ☺️
threestar _Ftma_ kasılma olarak geçiyor genelde o toplanma rahmin doğuma hazırlanması dedi doktorum kötü bir sey değil dedi
_Ftma_ Cerla aynen canim ama her gün ayni olmuyor bebeklerin hareketleri bazen benimde sakin oluyor bazende cok hareketli