Cicekler 15+4 haftalık hamileyim bulantı ve kusmalarım yüzünden işimden oldum ha geçti ha geçecek derken 4. Ayda geçecek ama hala devam. Benim gibi şiddetli bulantı ve kusma yaşayıp atlatan varmı ne zaman geçti lütfen söyleyin de dayanmaya çalışayım
Minnosunannesiii Cicekler canım 27.haftaya girdik günde 4 tane prilam 4 defa gaviscon iki günde bir serum yiyorum sakın öyle kendini bırakma
25moonlight-2021 Cicekler 17. Hafta bittikten sonra rahatlamıştım ben. İnşallah sizde kısa sürede toparlarsınız
idiloska Cicekler evet merak etmeyin 1,5 boyunca ağladım, prilam kullanmaya başladım sonra. Doktora söyleyin mutlaka ilaç yazsın. 16.haftamın sonunda bitti bulantım belki daha önce bitmişti de ben korkumdan ilacı bırakamamıştım.
Mammyy Cicekler 15+6 prilam olmadan ayakta duramıyorum bende çok bunaldım inşAllah bizde rahatlarız bigün 😞😢
Cicekler Minnosunannesiii bende gece prilam gündüz zofer kullanıyorum ona rağmen kötüyüm. Sizde hiç mi geçmedi bulantı kusma
idiloska Cicekler bazılarında böyle olabiliyor, ben hamileliği böyle bilmiyordum çok zormuş diye ağlıyordum sürekli. Çok az kalmış geçecek inanın.
Tsngamze Ben 4buçuk aylık olana kadar kusmaya devam ettim ara ara olsada telaşlanma insandan insana değişiyor şuan 5 aylık oldu hala bazen kusuyorum maalesef
yasemin333 Cicekler ben de öyleydim çok kötüydüm ağlaya ağlaya kusuyordum kusarken canım acıyordu prilamı bir gün içemedim bitmişti o gün 8 defa kustum dört ay sürdü kilo verdim sonra azaldı prilamı 1 taneye düşürdüm arada bırakmayı denedim ama ertesi gün yine kustum bırakamadım 26.haftama kadar ama 20 den sonra kusmam bulantım geçti iştahım arttı kilo almaya başladım şuan 30 olduk içmiyorum bir aydır çok şükür iyiyim.İlerleyen zamanda düzelir inşallah sizin de çok zor gerçekten hamile değil hasta gibiydim ben.
Nil_defne Cicekler 16. Haftama kadar onzyd isimli ilacı kullanmama rağmen, hastanelik olup serum taktırma derecesinde bulantı ve kusmalarım sürdü😰Hiç geçmeyeceğini düşünüyordum ancak aniden kesildi ve bi daha hiç bulantım olmadı🙈Şuan 32. haftamdayım çok şükür🙏🏻
eko1618 Cicekler benimde çok çok kötüydü ayaga kalkamıyodum zoferle düzeldik , 24. Hafta da çok şükür zofer bıraktık artık rahatız
Gokceeeee-_ Cicekler Benim 3.ayda geçti bulantılarım çok zorlandım kahvaltımı hazırlayamadım yemeklerden sonra çok kustum eşim çok yardımcı oldu ne denediysem hiç biri işe yaramadı muz iyi geliyormuş bulantılara öyle duydum kendimde deneyemedim sonradan öğrendim bir dene istersen şifa olsun inşallah tuzlu şeyler yemeye çalış hergün çubuk kraker yiyordum işe yarıyordu
Demir06 Cicekler geçmiş olsun ben 14.haftamda biraz rahatladım.Baskıya uğruyorsanız iş yerinizde istifa etmeye zorlanıyorsanız dilekçenizde bunu mutlaka belirtin ve dava açın hiç bir iş yeri hamile olduğu gerekçesiyle sizi işten çıkaramaz
Emekce Cicekler canım 4.5 ay aç gezdim Bulantı, kusma ağlaya ağlaya. Prilam ,zofran ne varsa kullandım.Sonra birden bire pat diye gitti.Birakma kendini geçecek.Bebegine kavuşacağın zamanı hayal et.İnan geçiyor sabret
Adosum_34 Cicekler inancını kaybetme bırak işinden kovul rabbim sana evlat hasreti yasatmasın şükret bak ben şuan öyle canım acıyo ki belim sırtım çatlıyor resmen aglıyorum ama çok şükür diyorum sabret hep dua et 🤲😘 en güzel minnoş karnında şuan hepsi gececek